• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Skandalların adamı suçlamaları inkar etti ÇAĞRI ZORER

Skandalların adamı suçlamaları inkar etti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.06.2018, 00:00
Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Cara Delevingne ve Asia Argento gibi yıldızlar tarafından tacizle suçlanan Harwey Weinstein hakim karşısına çıktı

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran Hollywood taciz skandalının bir numaralı ismi yapımcı Harwey Weinstein, ilk kez taciz suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Dünya basınının ve Amerikalıların büyük ilgi gösterdiği dava Salı günü New York şehir mahkemesinde gerçekleşti. Basının yanı sıra insanların da cep telefonlarıyla Weinstein'in mahkemeye polis eşliğinde girişini cep telefonlarıyla kayda alması dikkat çekti. Kot pantolon giyen 66 yaşındaki Weinstein, kendisine yöneltilen onlarca taciz ve tecavüz suçlamalarının hiçbirini kabul etmediğini söyledi.
Basının sorularını da cevapsız bırakan Weinstein, 15 Temmuz 2018'e ertelenen davada bir kez daha mahkemeye çıkacak.

100'DEN FAZLA KADIN

Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie ve Cara Delevingne'nin ABD'li Hollywood filmleri yapımcısı Harvey Weinstein'ın tacizine uğradıklarını itiraf etmelerinin ardından birçok yıldız da tacize uğradığını itiraf etmişti. İtalyan oyuncu Asia Argento ise ünlü yapımcının saldırdığı, taciz ve tecavüz ettiği 93 kadının listesini çıkarmış ve sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Ayrıca isminin açıklanmasını istemeyen kadınlar tanıdığını da sözlerine eklemişti.

H. BONHAM CARTER'IN RAKİBİ ANGELİNA JOLIE

Dövüş Kulübü ve Tim Burton filmlerindeki performansıyla sinema dünyasının ikonik aktrislerinden biri haline gelen Helena Bonham Carter'ın, merakla beklenen 25. James Bond filminin kötü karakterini canlandıracağı söylentileri heyecan yarattı. The Mirror'ın ortaya attığı iddiaya göre, Bond serisinin yapımcıları Carter'ı filmin kötü karakteri yapmak için istekli. Öte yandan, yapımcıların bu rol için Angelina Jolie'yi de düşündükleri ancak çoğunluğun Carter'dan yana olduğu konuşulanlar arasında.

ÜNLÜ MODACI İNTİHAR ETTİ

Dünyaca ünlü Amerikalı moda tasarımcısı Kate Spade, geçtiğimiz gün evinde ölü bulundu. New York polisinin yaptığı açıklamada, 55 yaşındaki moda tasarımcısının New York'taki evinde kendini astığı söylendi. Ardında bir not bırakarak intihar eden Spade'in ölümüyle ile ilgili soruşturma devam ettiği için notta yazılana dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Çanta tasarımlarıyla dünya çapında isim yapmış ünlü modacının dünya genelinde 175'ten fazla mağazası bulunuyor.

GÜZELLİĞİNİ SEBZELERE BORÇLU

2008 yılında Alacakaranlık serisiyle büyük bir hayran kitlesine kavuşan Amerikalı oyuncu ve model Ashley Greene, geçtiğimiz gün Beverly Hills'te market alışverişi yaparken görüntülendi. Sebze ağırlıklı beslenmeye özen gösteren güzel aktris, alışveriş sırasında da yeşil ve kırmızı sebzelerden oluşan ürünler aldı. 31 yaşındaki Greene bu yıl 'Antiqities' filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

KUNIS & MCKINNON İKİLİSİ AJAN OLUYOR

Aksiyon komedi filmlerinin sevilen oyuncusu 2 Emmy ödüllü Kate McKinnon ile Siyah Kuğu'daki performansıyla Altın Küre'ye aday gösterilen Mila Kunis beceriksiz ajanları canlandırmak için 'The Spy Who Dumped Me'de bir araya geliyor. Yıldızlarla dolu kadrosuyla ilgi çeken aksiyon ve komedide yıldız ikiliye filmde Justin Theroux, Sam Heughan ve Gillian Anderson gibi oyuncular eşlik edecek. Film ülkemizde 10 Ağustos'ta gösterime girecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA