• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sinema ve dizide en iyilere ödül ÇAĞRI ZORER

Sinema ve dizide en iyilere ödül

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.06.2018, 00:00
Gecede sinemanın en iyi oyuncusu Kara Panter’deki performansıyla Chadwick Boseman olurken, dizi dalında en iyi oyuncu ise geçen yıl olduğu gibi yine Stranger Thing’in 14 yaşındaki başrol oyuncusu Millie Bobby Brown seçildi

27'nci MTV Film ve TV Ödülleri geçtiğimiz gece Kaliforniya, Santa Monica'da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Komedyen Tiffany Haddish'in sunduğu ödül töreninde kadın ve erkek oyuncular diğer ödüller törenlerinin aksine aynı kategoride yarıştı. Cinsiyet ayrımının yapılmadığı gecede sinemanın en iyi oyuncusu Kara Panter'deki performansıyla Chadwick Boseman olurken, dizi dalında en iyi oyuncu ise geçen yıl olduğu gibi yine Stranger Thing'in 14 yaşındaki başrol oyuncusu Millie Bobby Brown oldu.

ESPRİLİ TÖREN

Gecenin sunucusu Tiffany Haddish 'En İyi Komedyen' ödülünü kazanırken tören boyunca esprileriyle davetlileri kahkahaya boğdu. Sanat ve gösteri dünyasından birçok ünlünün katıldığı gecede kırmızı halıda da şıklık yarışı yaşandı. Lili Reinhart, Mandy Moore ve Madelaine Petsch gecenin beğenilen isimleri arasındaydı.

EMMA ROBERTS MÜJDEYİ VERDİ

Korku dizisi American Horror Story'nin sekizinci sezonunda Emma Roberts'ın diziye geri döneceği kesinleşti. Dizinin birinci ve üçüncü sezonunun bir araya getirileceği yeni sezonda, dizinin fanlarının favori oyuncularından biri olan Julia Roberts'ın yeğeni Emma Roberts'ı bir kez daha Madison Montgomery rolünde izleyeceğiz. Güzel oyuncunun Instagram hesabında paylaştığı bir videoyla ortaya çıkan haber sosyal medyada büyük ilgi gördü. Videoda Roberts dizideki ilk repliğini söyleyerek hayranlarını heyecanlandırdı

GRAHAM & BALFOUR AYNI PROJEDE buluştu

Amerikalı oyuncu Heather Graham ile "The Crown" dizisindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Güney Afrikalı oyuncu Jodi Balfour bağımsız drama filmi "The Rest of Us"ta bir araya geliyor. Kendi doğruları, kusurları ve sırlarıyla cebelleşen dört kadına odaklanan hikayede Heather Graham, eşinden boşanmış ve dik başlı kızıyla birlikte yaşayan bir anneyi oynayacak. Kadın hikayelerinin sinemada daha çok yer almasını olumlu bulduğunu belirten Graham, filmin çok beğenileceğinden emin olduğunu söyledi

CORNELL'DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Geçen yıl mayıs ayında intihar ederek müzik dünyasını şok eden Chris Cornell'in, kızıyla kaydettiği ve hiç bir yerde paylaşılmayan kaydı ortaya çıktı.
Soundgarden ve Audioslave gruplarıyla rock müzik tarihinin önemli vokallerinden biri olan Cornell anısına, kızı Toni Cornell Prince'ten 'Nothing Compares 2 U' adlı parçayı birlikte söyledikleri kaydı paylaştı. Şarkı, sosyal medya kullanıcıları tarafından en güzel babalar günü hediyesi olarak yorumlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA