• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Selena Gomez galaya çıplak ayakla geldi ÇAĞRI ZORER

Selena Gomez galaya çıplak ayakla geldi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.07.2018, 00:00
Selena Gomez, lupus hastalığından dolayı böbrek nakli oldu. Geçirdiği zor günler sonrasında hayata farklı bakmaya başlayan genç şarkıcı, radikal kararlarla hayatını değiştirdi

Amerikalı şarkıcı Selena Gomez, seslendirmesini yaptığı "Hotel Transylvania 3" filminin Los Angeles'ta gerçekleşen galasına katıldı. Basının ilgisine maruz kalan 25 yaşındaki şarkıcının galaya çıplak ayakla gelmesi gecenin en çok konuşulan olayı oldu.

YENİ BİR HAYAT

Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında, "Artık stresten uzak durmaya gayret ediyorum" diyen başarılı müzisyen, aldığı yeni kararlardan birini daha açıkladı.
Los Angeles'tan taşındığını söyleyen Gomez, "Daha sakin bir bölgeye taşındım ve bu bana çok iyi geldi.

NEŞELİ TAVIRLAR

Bundan sonra canım ne isterse onu yapacağım. Çıplak ayakla gelmek istedim ve geldim" dedi. Kısa sürede aldığı radikal kararlarla hayatını yeniden şekillendiren dünyaca ünlü yıldız, neşeli tavırlarıyla yanındaki arkadaşlarını da gece boyunca güldürdü.

AŞK BİTTİ MÜZİĞE DEVAM

Müzik dünyasının sevilen çiftlerinden Amerikalı şarkıcı Halsey ile rap'çi sevgilisi G-Eazy yollarını ayırdı.
Instagram hesabından bir yazı paylaşan Halsey, "Aslında özel hayatımı gizli tutmaktan yanayım fakat beni seven dinleyicilerimin bilmesi gerekekiyor.
G-Eazy ile bir süre ara verdik. Bu süreçte kariyerime ve müzik projelerime odaklanacağım" ifadelerini kullandı. Bir yıldır ünlü rap'çiyle olan güzel şarkıcı G-Eazy ile olan tüm fotoğraflarını da sildi.

SALMA HAYEK YAPIMCILIĞA SOYUNDU

Meksikalı aktris Salma Hayek yapımcılığını üstlendiği 'Monarca' adlı dizisi için Netflix'le anlaştı. Meksikalı milyarderlerin skandallarla ve şiddetle dolu dünyalarını ekrana taşıyacak olan projeyi, Salma Hayek'in yapım şirketi Ventanarosa Productions üstleniyor.
Önümüzdeki sonbahar çekimlerine başlanacak Meksika dizisinin baş rollerini ise, Irene Azuela ve Juan Manuel Bernal paylaşacak. Hayek'in dizide yer alıp almayacağı henüz belli değil.

SARIŞIN AJAN VANESSA KIRBY

"The Crown" dizisi ile tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine kavuşan güzel oyuncu Vanessa Kirby'nin yeni projesi belli oldu. "Hızlı ve Öfkeli" serisinin yan hikayesi olarak çekilecek "Hobbs and Shaw" filminde rol almak için görüşmelere başladı.
Oyuncu, Dwayne Johnson ve Jason Statham ile birlikte kamera karşısına geçecek. Kirby'nin canlandıracağı karakterin bir MI-5 ajanı olacağı gelen bilgiler arasında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA