• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.09.2015, 00:00
KOÇ
Güneş'ten güçlü etkiler alıyorsunuz. Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz.

ASLAN
Satürn'ün size verdiği dayanıklılık ve sabır, önemli konularda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Ketum davranışlarınız altında gizli planların ve önemli konuların olduğunu çevrenizden saklamayı seviyorsunuz.

YAY
Duygusal konularda derin bir kavrayış yeteneğine sahipsiniz. Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Satürn, içsel derinliğinizin artışına neden olacak.

BOĞA
Başlattığınız çalışmalardan gerekli performansı sağlamak için önem vermeniz gereken birçok detay var. Öncelikle sabırlı olmanız gerektiğini unutmamalısınız. İletişim konusunda başarınız güçlenecek.

BAŞAK
Sizi destekleyen arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızı pekiştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Bugün, parasal konularda beklediğiniz performansı güçlü dostlarınız sayesinde elde edeceksiniz.

OĞLAK
Güneş'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Mesleki ilişkilerinizde karşı tarafın şartlarını kendi düşüncelerinizle birleştirmek isteyebilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde yoğun bir talep altında kalacaksınız.

İKİZLER
Güneş kombinasyon burcunuzdan size destek verecek ve eklentilerinizle ilgili değişim fırsatları yakalamanıza neden olacaktır. Bugün Ay'ın konumu, olayları daha derin bir şekilde incelemenizi sağlayacak.

TERAZİ
Güneş burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinize güçlü katkılarda bulunuyor. Enerjinizi doğru kullanacağınız bir gün içindesiniz. İmajınıza yönelik çalışmalar yapacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

KOVA
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor, sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor. Bugün, duygularınızla kişisel enerjinizi birleştirme gereği duyacaksınız.

YENGEÇ
Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Ailenizle paylaşımlara önem vereceğiniz bir gün. uzun süredir aradığınız ortamlarda bulunacaksınız.

AKREP
Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Size destek verecek kişilerde de aynı özellikte olmasını bekliyorsunuz.

BALIK
Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI