• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.11.2015, 00:00
KOÇ:
Toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkilemektedir. Çevrenizde yaratıcılığınız konusunda ikna edilmesi gereken bir çok kişi var ve siz bu konuda önemli gelişmeler elde edeceksiniz. Alışkanlıklarınız konusunda, değişimlere hazır olmalısınız.

BOĞA:
Çevresel değişimlere kendiniz hazır hissetmeniz, ve olaylara yumuşak bir mantık getirmeniz sayesinde bir çok engeli kolayca aşacaksınız. Çevre koşullarınızı belirlerken, kişisel yaratıcılığınızı kullanmanız konusunda size motivasyon sağlayacak.

İKİZLER:
Sevdiklerinizin sorunları gündeme gelecek ve sizden onlara destek vermeniz beklenecektir. Bugün anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir. İçinizde sakladığınız duygularınızın açığa vurulmasından hoşlanmadığınız için, şaşırtıcı bir tabloyla ortaya çıkabilirsiniz.

YENGEÇ:
Her şeye, fazla alınganlık gösteriyorsunuz. Birlikte olduğunuz arkadaşlarınızın sözlerini yanlış algılayabilir ve onlarla gereksiz bir tartışma başlatabilirsiniz. Fikirlerinizden ödün vermemeniz , dostlarınızın arkanızdan konuşmasına neden olabilir.

ASLAN:
Maddi konuların üstesinden gelebilmek için, bazı planlara ihtiyacınız var. Harcamalarınıza belli bir disiplin getirmeli ve karşınıza çıkan ani fırsatlardan faydalanmalısınız. Dışa dönük ve paylaşımcı yapınızı biraz daha dengelemeli, sezgilerinizden yola çıkarak, bazı önlemler almalısınız.

BAŞAK:
Kendinize özgün davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Duygusal ilişkilerinize hiç kimsenin karışmasını istemiyor olmanız, onunda bu konuda çaba göstermesini gerektirecek.

TERAZİ:
Bugün duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirisiniz. Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz.

AKREP:
Aşk yaşantınızla ilgili duygu değişimlerine ve sallantılara neden olabiliyor. Ani davranışlardan uzak kalmalı ve çevresel faktörlerden etkilenmemelisiniz. İlişkinizi sorgulayacak konuşmalardan uzak kalmayı başarırsanız, durumun geçiciliğini kavrayabileceksiniz.

YAY:
Beklenmeyen masraflar gündeme gelecek. Biriktirdiğiniz paralarınızın gereksiz bir şekilde tükenmesiniz istemiyorsanız, bazı önlemleri almalı ve içsel disiplininizi sağlamalısınız. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, harcamalarınızın sınırını aşıyorsunuz.

OĞLAK:
Size sağlayacağı motivasyonu görmezlikten gelmemelisiniz. Onun iyi niyetli yaklaşımları, sizin çevresel şartlarınıza uymayabilir. Onu ikna etme konusunda yumuşak bir yöntem kullanmalısınız. Daha sonra geriye dönüşlerinizde zorluklar yaşıyorsunuz.

KOVA:
Bugün bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz.

BALIK:
Bugün iletişim konusunda istemediğiniz aksilikler kapınızı çalabilir. Görüşmek istediğiniz yakınlarınıza ulaşmakta zorlanabilirsiniz. İç dünyanızın karışıklığını bir an önce düzeltmeli, kendinize yeni bir motivasyon alanı sağlamalısınız.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA