• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.11.2015, 00:00
KOÇ:

Çelik gibi bir bünyeniz olmasına rağmen, son günlerde güçsüz kalmak için her türlü zararlı şeyleri yapıyorsunuz. Hemen kendinize bir iş icat ediyorsunuz. Bugün yeni keşifler peşindesiniz.

BOĞA:

Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz.

İKİZLER:

Kargaşadan nefret ettiğiniz halde, olaylar gelip sizi buluyor. Sevdiğiniz kişi sizi her konuda zorlayabilir. Onu ikna etmelisiniz. Dış görünüşünüzden belli etmeseniz de, canınızı sıkan öyle çok olay var ki.

YENGEÇ:

Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Birçok arkadaşınız, sizin tavsiyelerinizden yararlanmak isteyebilirler. İş yaşantınızda yaşadığınız olaylar sizi yeniden motive etti.

ASLAN:

Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor. Yapmayı düşündüğünüz bir çok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor.

BAŞAK:

Bugün, içsel sesinizin doğrultusunda hareket etmelisiniz. Ruhsal anlamda baskılı bir gününüzdesiniz. İş konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. Bu nedenle sonuç lehinize gelişiyor.

TERAZİ:

Bu yüzde çevreniz size güveniyor. İnce nazik ve kibar yapınızı zorlayan ilişkilerden nefret ediyorsunuz. Böyle durumlarda; en uysal anınız bile olsa, birden hırçınlaşıyorsunuz. Bugün, sevdiğiniz tarafından sorgulanabilirsiniz.

AKREP:

Duygusal yoğunluklar yaşadığınız bugünlerde her şey sizin aleyhinize gelişiyor sanki. Oldukça sabırlısınız. Sevdiğiniz kişi, eninde sonunda sizi anlayacaktır. Coşkulu yapınıza haksızlık yapıyor.

YAY:

Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

OĞLAK:

Bugün, duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Bugün, uzun vadeli bir eşyayı satın alma yoluna gidebilirsiniz.

KOVA:

Partnerinizin bazı iş ilişkilerine destek verseniz bile, sürekli onu denetlemeniz gerekebilir. Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Duygular yine coşkulu. İşinizle ilgili bazı konular yeniden gündeme gelebilir.

BALIK:

Yoğun bir çalışma temposuna girdiniz. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek, evinizle ilgili istediğiniz değişimi yapabilirsiniz Sağlıksız bir beslenme türünü tercih etmemeniz yüzünden, vücudunuz gereksiz yağlanıyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA