• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.01.2017, 00:00

KOÇ:
Kökten çözümlemeniz gereken sorunlarınızı varken, bazı olaylara karşı umursamaz bir tavır sergilemeniz, sizi çekici ve ilginç bir hale getiriyor. Düşüncelerinizi paylaşma konusunda size destek olabilecek gerçek dostlara ihtiyacınız var.

BOĞA:
Bilinçaltınızın rahatsız olduğunu çevrenize hissettirmek istemiyor ve değişik yöntemlerle duygularınızı gizlemek istiyorsunuz. Bugün, çevrenizdeki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, olayların alt yapısına göre gerekli müdahaleyi yapmalısınız.

İKİZLER:
Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili araştırmalarınızı derinleştirmek niyetindesiniz. Farklı konular ilginizi çekerken, bulunacağınız ortamlarda esprili konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz.

YENGEÇ:
Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Yaratıcılığınızla çevrenizi daha anlamalı bir hale getiriyor ve partnerinizle aranızdaki sorunları kısa sürede çözümlüyorsunuz.

ASLAN:
Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz.

BAŞAK:
Sizden bekledikleri konuda vakit geçirmeden, somut fikirlerinizden oluşan bir taslak hazırlamalısınız. Karşıt evinizde ilerleyen Güneş, aşk konusunda daha dikkatli adımlar atmanızı öneriyor. Sınırlarınızın belirlerken, olayların yönünü geniş tutmalısınız.

TERAZİ:
Dengeli yapınız yüzünden, her olaya oto kontrol sisteminiz dahilinde, akıllıca çözümler getiriyorsunuz. Ailenizle birlikte güç oluşturacak ve sevdiklerinizin menfaatleri çerçevesinde gelişecek olaylara el atabilirsiniz.

AKREP:
Mars'tan aldığınız olumlu etkiler sayesinde olayları hızlı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde kullanmalısınız. Bugün, sabırsız davranışlar içinde olmanız, karşı tarafı olumsuz etkileyebilir ve çevrenizi kırabilirsiniz.

YAY:
Araştırmaya yönelik davranışlarının olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, kendinize zaman tanımalısınız. Bugün, yatırımlarınızı belirlemek için, istediğiniz duygusal güveni karşı tarafta da görmek isteyebilir ve açık teminatlar bekleyebilirsiniz.

OĞLAK:
Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Onların düşünceleri başlangıçta farklı gelebilir fakat, elde ettiğiniz sonuçların size sağladığı yararları görmek, sizi eski kararlarınızdan döndürecektir.

KOVA:
Duygusuz olmadığınız kesin, fakat olaylara fazla mantık çerçevesinde bakmanız da hatalı. Bugün, duygusal yönlerinizi açığa çıkarmaktan hoşlanmayabilirsiniz. Ay'ın konumu eski duygularınızın yeniden atağa kalkmasına neden olabilir.

BALIK:
Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi ve kavrayıcı olacak. Onların güçlü destekleri, bazı fırsatları birlikte getirecek. Her an gelişen yeni fırsatlar karşısında, kendiniz daha iyi yönlendirebiliyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA