• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.01.2017, 00:00

KOÇ:

Duygusal davrandığınız zaman kaybettiğinizi biliyor ve yaşamı farklı bir şekilde algılıyorsunuz. Bireysel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların kaynağı; kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyişinizdir. Uzun süredir onunla konuşmak istediğiniz konuları gündeme getirebilirsiniz.

BOĞA:

Partnerinizle birlikte yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve bir çok entelektüel konularda paylaşımlar yaşayacaksınız. Neşeli ortamlarda bulunmak; ilişkiniz açısından gelişme gösterirken, başkalarına örnek konuşmalar yapabilirsiniz.

İKİZLER:

İş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Rahatsız olmamalı ve bazı kişilere kendilerini ispat etmeleri için zaman tanımalısınız. Zamanı iyi kullanmaktan yana oluşunuz, çevresel uyumunuzda istenmeyen problemlere neden oluyor.

YENGEÇ:

Ay; kombinasyon burcunuzda ilerlerken, hızlı düşünecek ve düşünceleriniz karşı tarafa aktarırken olumlu düşünceler içinde olacaksınız. Konulara yaklaşımınız, pratik ve önlemci. Özellikle, yenilikler konusunda her zamanki çekimser tavırlarınızı hızlı bir şekilde aşıyorsunuz.

ASLAN:

Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Maddi konular için önemli gelişmeler kat ediyorsunuz. Yaratıcılığınızı kullandığınız zaman motivasyonunuz güçleniyor.

BAŞAK:

Her anlamda güçlü bir tablo çiziyor olmanız; çevresel faktörlerinizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için, yardım almak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili yeni fikirlere açıksınız.

TERAZİ:

Bir an değerli olan meta, başka bir zaman gözünüzde değerini yitiriyor. Bu fevriliğinizden şikayetçi olan partnerinize hak vermelisiniz. Direk olarak sizin performansını yansıtacak konu ile ilgili olarak, gerekli ihtimamı göstermediniz.

AKREP:

Yaşamda kurulan sistemin maddi temeller üzerinde inşa edildiği bir gerçek fakat ortaya çıkması beklenen olguların niteliğine de karar veren mekanizma; bir sanatçı gözüyle fırça darbelerine şekil veren duygulardır.

YAY:

Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birbirleri ile birleştirebilen siz; işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğine yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın. İnsanlara güven duygusu verebiliyorsunuz.

OĞLAK:

Maddi konularda günlük akışın getirdiği çıkmazlarda, içinde bulunulan durum ne gerektiriyorsa, onu yapıyorsunuz. Tevazu içinde hislerle hareket ettiğiniz zaman, hiç arzu etmediğiniz sonuçlara varabiliyorsunuz.

KOVA:

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, parteriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız.

BALIK:

Bugün, partneriniz üzerinde oldukça etkilisiniz. Çevresel aktivitelere birlikte katılacak, bir çok şeyi paylaşacaksınız. Ay, yakın ilişkilerinizi olumlu etkilerken, kişisel açılımlarınızı istediğiniz şekilde yapılanmasına neden oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA