• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.02.2017, 00:00

KOÇ:
Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler.

BOĞA:
Birliktelikleriniz hakkında duygusal gelişimler göstereceksiniz. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün. İhtimallerden yola çıkarak, asıl ulaşmak istediğiniz sonuca geleceksiniz.

İKİZLER:
Kazançlarınızı arttırma konusunda, yaratıcılığınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Duygularınızı dramatik sözcüklerle ifade ederek, kendinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz.

YENGEÇ:
Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Mesleki konularınız gündeme geliyor.

ASLAN:
Aktivitelerinizin engellendiğini görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Duygularınızı saklamak için bir çok nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz.

BAŞAK:
Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Sezgilerinize çok güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir.

TERAZİ:
Düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Bu, sizin için oldukça zor bir durum. Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz.

AKREP:
Fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz.

YAY:
Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler.

OĞLAK:
Duygusal sorunlarının nedeninde, maddesel sorunların etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyor, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz.

KOVA:
Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.

BALIK:
Bugün, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Yakın dostlarınızla sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA