• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.05.2017, 00:00

KOÇ:

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

BOĞA:

Sezgilerinizin sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz.. Düşüncelerinizi değiştirmek yerine, daha inatçı bir davranış sergilemelisiniz. Çekimserliğinizi bir kenara bırakarak, bir an önce yapacaklarınızı yaşama geçirin.

İKİZLER:

Çalışma hayatınızda oldukça tepkilisiniz. Çevre koşullarının size sunduğu şartlara uyumak istemiyorsunuz. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Partnerinizle aranızda güç savaşı var. Herkes kendi düşüncelerini savunuyor.

YENGEÇ:

Meslek yaşantınızla ilgili bazı tereddütler gündem konusu olabilir. Değişken ve aceleci tavırlarınız yüzünden fırsat kayıpları yaşayabilirsiniz. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız.

ASLAN:

Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. İçinizde özgürlük duyguları ve ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, hala kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmeniz sizin hatanız. Ay'ın karşıt burcunuzda olması, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor.

BAŞAK:

Yaşam tarzınızı belirleyici noktaları iyi tespit etmeli ve stratejinizi belirlemelisiniz. Bugün karşılaşacağınız kişilerin düşüncelerine saygı göstermeli ve emin olmadığınız konularda yorum yapmamalısınız. Yönetici gezgeniniz Merkür size destek veriyor.

TERAZİ:

Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor, fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Kendi gücünüzü ispat etmek için başlattığınız mücadelenin içinde olmaktan zevk alıyorsunuz.

AKREP:

Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat, kısa vade çözümler yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz.

YAY:

Bugün, satın alma ve alış veriş duygunuzda artış gözleniyor Partnerinizden de bu konuda destek bekliyorsunuz. Ortak çalışmalarda iyi niyetli yaklaşımların söz konusu olduğu bir gün. Yaşam kaliteniz yükseliyor. Hayatınızda yeni yapılanmalar var.

OĞLAK:

Bilinçaltınızda geliştirdiğiniz farklı olma isteğini, geleneksel yapınızdan dolayı bir türlü yaşama geçiremiyorsunuz. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece farklı olma duygusundan kurtulmanız mümkün değil.

KOVA:

Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerinizi sezgileriniz sayesinde hissedebiliyor ve tavırlarınızı önceden belirleyebiliyorsunuz.

BALIK:

Her konuda farklı tavırlarınızla dikkat çekmeyi başarıyorsunuz. Burcunuzda ilerleyen Neptün, kişisel yeteneklerinizi ortaya çıkaracak ve bazı konularda bilmiş tavırlar sergileyeceksiniz. Sakin tavrınızı bilenler için, bu durum oldukça ilgi çekici bir durum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA