• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.06.2017, 00:00

KOÇ

Duygularınızdaki derinliği kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Özgürlükçü yapınızdan dolayı kimseye ödün vermiyorsunuz.

ASLAN

Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Ay, size olumlu bir motivasyon sağlarken, sosyal yaşantınızla ilgili pozitif düşünceler içinde hareket edeceksiniz.

YAY

İlişkilerinize temkinli ve duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması sonucunda, beklentileriniz gecikebilir.

BOĞA

İdeallerinizi gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarmadan önce, kendinizi sınamak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınız konusunda ikna edilmesi gereken birçok kişi var.

BAŞAK

Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla kombinasyon işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz.

OĞLAK

Maddesel konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız.
Aklınıza taktığınız her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz.

İKİZLER

Bugün, kendinizi değerlendirmek ve bilgilerinizi arzuladığınız gibi kullanmak için bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. Egolarınız güç kazanıyor.

TERAZİ

Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissetmenizden tek sorumlu yine kendinizsiniz. Partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir.

KOVA

Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendirebilecek ve şartlarınızı istediğiniz gibi belirleyeceksiniz. Gücünüzün farkında oluşunuz yüzünden, karşı cins üzerinde baskıcı bir tutum izleyebilir ve aşırılığa kaçabilirsiniz.

YENGEÇ

Disiplin gerektiren işlerde, kendinizi cesurca ortaya koyacak ve gözlemciliğinizi bir aktaracaksınız. Ay'ın konumu sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek isteyeceksiniz.

AKREP

Ailenizin sorunları karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. İnatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Partnerinizle konuşacağınız konuda pek tutucu davranmayın. Aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin.

BALIK

Aşkla işi karıştırmayan bir yapınız olduğunu söyleseniz de, işinizde sizi etkileyen duygularınızın etkisinde olabilirsiniz. Karşı cinsle bitmeyen sorunlar yaşıyorsunuz. Fakat bu durumları kendiniz körüklüyor gibisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA