• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.07.2017, 00:00

KOÇ

Ay burcunuzda ilerlerken, fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Fark edilme çabası içinde olacağınız bu günde, duygusal anlamda kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Partnerinizden bu konuda anlayış bekliyorsunuz.

ASLAN

Arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji bir çok aktiviteleri başlatabilir. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı bir gerçek.

YAY

Ay aşk evinizde ilerliyor ve ortak ilişkilerinizi canlandırmak isteyeceksiniz. Yaratıcı yönlerinizi kullanabileceğiniz çalışmalardan yola çıkmalısınız. Bugün, evliliğiniz ve duygusal konularınızla ilgili, motivasyon olayları söz konusu.

BOĞA

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, sizin için olumlu olmayabilir. Sabit yapınızı etkileyecek bir hareketlenme söz konusu. Siz, fazla aktiviteden zarar görmek istemiyor ve özellikle parasal konularda aceleci davranmaktan kaçınıyorsunuz.

BAŞAK

Yakınlarınızın sorunları gününüzü meşgul etse de, kişisel ilişkilerinizi mesleki konularınızdan farklı tutacaksınız.
Bugün, tutku çerçevesinde hareket ederek, şartlarınızı zorlayacaksınız.
Ailenizin kadınları ile duygusal bağlarınızı güçlendireceksiniz.

OĞLAK

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz.
Alışkanlıklarınızı gözden geçirecek ve bazı olayları kafanızda bitirme kararları alacaksınız.

İKİZLER

Çevrenizde oldukça hareketli bir yapı sergiliyor ve çocukluk yıllarına dayanan alışkanlıklarınız ön plana çıkıyor. Bugün, gezmek isteyebilirsiniz.
Konsantrasyon eksikliğinizden dolayı yaşayacağınız pürüzler için, başkalarını suçlamamalısınız.

TERAZİ

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek. Hızlı ve girişken yapınızı ön plana çıkaracak seyahatler söz konusu olabilir.
İdealleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Özellikle hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün içindesiniz.

KOVA

Aşk konusunda duygusal değişimler içindesiniz.
Bugün, gireceğiniz ortamlarda dikkat çekici davranışlar gösterebilirsiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili hareketlenme, fiziksel anlamda sizi yorabilir. İdealleriniz doğrultusunda isteklerinize yaklaşıyorsunuz.

YENGEÇ

Gününüz, duygusal isteklerinize bağlı bir şekilde ilerliyor ve değişimlerinize bir anlam veremiyorsunuz. Aynı zamanda gizliliklerin ilgi çekeceği bir gün.
Bazı sırlarınızı saklama konusunda oldukça inatçı davranıyorsunuz.

AKREP


Disiplinli hareket etmekten hoşlanıyorsunuz.
Güven duygusunun size sağlayacağı avantajları çok iyi bildiğiniz için, bugün maddesel konulara odaklaşmak istiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı irdeleyecek konular üzerinde yoğunlaşacaksınız.

BALIK

Evinizle ilgili bir çok aktiviteye ihtiyaç duyuyorsunuz.
Alış-veriş duygularınızın atağa kalkmasıyla, ilginç eşyalar satın alabilirsiniz. Yaşamınızı renklendirmek istiyorsanız, bu konuda gerekli alt yapı çalışmaları bir an önce başlamalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA