• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.08.2017, 00:00

KOÇ

Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Bugün araştırmalarınızı derinleştirerek, şimdiye kadar düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

ASLAN

Sabırlı ve inatçı tarafınız işe yarayacak ve beklentilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. İletişim içinde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde, başarınızı garantileyeceksiniz.
Kendinizle övünmek istemeniz son derece doğal.

YAY

Yaratıcılığınız konusunda ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz.
Bugün, bir takım varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz.
Araştırdığınız konuların size sağlayacağı yarardan çok zararı olabilir.

BOĞA

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Gün içinde, bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bağımsızlık duygularınızda biraz çılgınlık gizli ve bu özelliğinizi ilişkinize yansıtmaktasınız.

BAŞAK

Sorulmadıkça, konuşmak istemiyor, ve bulunduğunuz ortamlardan çabuk sıkılıyorsunuz. Başkalarının sizi yargılamasına izin vermediğiniz için, yalnızlık duyguları içinde olabilirsiniz.

OĞLAK

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Ay, sizin kombinasyon burcunuzda ilerlerken, bir çok aktivitelerin içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş imkanı sizi bekliyor.

İKİZLER

Sezgilerinizin sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz.
Bugün yeni fırsatlar söz konusu olabilir fakat görünen değerlerin ötesinde, sizi işin daha farklı boyutları ilgilendiriyor. Düşüncelerinizi değiştirmek yerine, daha inatçı bir davranış sergilemelisiniz.

TERAZİ

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Bugün, yapacağınız her türlü çalışmalarda yardım almayı ret edebilirsiniz. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor.

KOVA

Fakat, düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda karasızlık çekebilirsiniz. Hırslarınızı canlı tutamıyor ve değişen şartlara uyum sağlıyorsunuz.
Toplumsal konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkaracaksınız.

YENGEÇ

Başkalarının düşüncelerinden çok, kendi duygularınızın ön planda olması, bazılarına ters gelebilir ve sizi bencillikle suçlayabilirler.
Fakat, gerçek dostlarınız size güvenli yaklaşımları sizi kamçılıyor.

AKREP

Düşüncelerinizin doğruluğunu kanıtlayacaksınız.
Bugün Ay karşıt ilerliyor ve tarzınızı ortaya koyacak özel çalışmalar içinde bulunmanızı sağlıyor. İşbirliğine verdiğinizi önemin, karşınızdaki kişiler tarafından da benimsenmesini istiyorsunuz.

BALIK

Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA