• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.09.2017, 00:00

KOÇ

Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, ilişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz.

ASLAN

Sıkıntılarınızı paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazı konularda kısır bir döngü yaşıyorsunuz. Aynı şeyi tekrar yaşamak istemediğiniz için, olaylar hakkında yorum yapmaktan çekiniyorsunuz. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz.

YAY

Ay'ın bulunduğu konum para evinizi etkiliyor. Duygusal ve mantık dengeniz para hareketine bağlı gelişiyor. Bugün çevrenize inanmaktan çok, kendinize güvenmek istiyorsunuz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz.

BOĞA

Yakın dostlarınızla aranızda işbirliği yapmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Kardeşlerle birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. İletişim konusunda oldukça başarılısınız. Özgürlüğünüzü ön plana alacağınız yeni başlangıçlar peşindesiniz.

BAŞAK

Bugün, paylaşımlarınızın gündeme gelmesiyle, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Fikirlerinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, ani hareketlerden uzak kalmalısınız.

OĞLAK

Ay burcunuzda ilerliyor ve bugün, özgürce çalışmaktan yanasınız ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Kişiselliğinizi vurgulamaktan ve sessiz bir şekilde kendi düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız.

İKİZLER

Satürn karşıt burcunuzda ilerliyor. Bugün, kişisel zevklerinizle ilgili değişimlere dikkat etmeli ve dış görünüşünüzle ilgili fazla değişiklik yapmamalısınız. Yönetici gezegeniniz Merkür sizi huzursuz yapıyor.

TERAZİ

Partnerinizle uyum içinde olmanız ve beraber güzel vakit geçirmenize rağmen geniş çapta plan yapmanız gerektiğini unutabilirsiniz. Bugün, uçucu şeyler düşünmek yerine ayaklarının sağlam basmasını gerektiren işlerle uğraşmalısınız.

KOVA

Bu gün, dostlarınızla farklı bir konuda fikir alış verişi içinde olacaksınız. seyahat planlarınızı uygulamak için uygun bir gün. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Bazı paslaşmalar sonucunda ilerleyen saatlerde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.

YENGEÇ

Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz.Ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açıksınız.

AKREP

Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Fikirlerinizi, mantık çerçevesi içinde değerlendirdiğinizi zannediyorsunuz. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz.

BALIK

Uzun süredir olmasını istediğinizi kişisel arzularınızı ön plana çıkacaktır. Çevrenizle bazı çatışmalar yaşasanız bile, isteklerinizi yaşama geçirecek gerekli iş birliğini sağlayabileceksiniz. Olaylara karamsar bakmanın artık bir anlamı yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA