• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.12.2017, 00:00

KOÇ:

İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. üstlerinizle konuşurken, daha sakin ve temkinli, olmalısınız.

BOĞA:

İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızdan ödün vermeden başarınızı yükseltmek kolay değil.

İKİZLER:

Bugün, bazı dostlarınızın sizden destek beklediğini görecek ve yardım etmek isteyeceksiniz. Karşı tarafın, yapacağı hataların sorumluluğunu siz, yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

YENGEÇ:

Hedeflerinizde ilerlemek ve iş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz.

ASLAN:

Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, iş ve aşk yaşantınızı birbirine karıştırabilirsiniz. Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmayın.

BAŞAK:

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz, kendi disiplininizin uygulayıcısısınız. Bu nedenle, karşılaştığınız sorunlar karşısında bireysel düşündüğünüz için, yanlış anlaşılabilirsiniz.

TERAZİ:

Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarınızın etkisinde kalabilirsiniz. Geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberlerle keyifli bir gün yaşayabilirsiniz.

AKREP:

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinizi farklı alanlarda bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacaksınız.

YAY:

Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Yeni iş olanakları konusunda görüşmeler yapabilirsiniz.

OĞLAK:

Bugün, olumsuz etkilenmeye açık bir gününüzdesiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır.

KOVA:

Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi yeğlediğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla güçlü bir birliktelik oluşturabilirsiniz. Önünüze çıkan geleneksel engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz.

BALIK:

Çevrenizdeki mantıklı kişilerin desteği, size önemli prestijler kazandıracak. İşbirliğine önem vereceğiniz bir gün. Kişisel değerlerinizin farkındasınız. Sorumluluğunu aldığınız konularda başarınızı garantiliyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA