• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2018, Yaylar için kariyer yılı olacak FİLİZ ÖZKOL

2018, Yaylar için kariyer yılı olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.12.2017, 00:00
Parasal konularda istediğiniz yönde bir rota tutturuyorsunuz. Şans ve yükseliş sizden yana. 2018’de kendinizi ispat edeceksiniz. Temmuzdan sonra ev alabilirsiniz

Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor.
Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmiş yıllarınızda birçok hayal kırıklıkları yaşadınız.
Satürn burcunuzdan çıktı ve size çok şey öğretti. Ortalama üç yıldır hayata dair çok şey öğrendiniz.
Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Yaşam değerleriniz yükseliyor.
Ruhsal evinizden Jüpiter'le finans evinizdeki Satürn, el ele vererek kozmik bir güç oluşturuyor.

ŞANS SİZDEN YANA

Maddi konularda istediğiniz desteği verecekler. İşinizin genişlemesi veya beklediğiniz tekliflerin gelmesi ile aklınız karışacaktır.
Her şeye rağmen, sizi başarılı bir çalışma temposu bekliyor. Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve dış ilişkilerinizi başarınızı destekleyecek yönde kullanmak istiyorsunuz. Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşecek ve başaracaksınız. Parasal konularda istediğiniz yönde bir rota tutturuyorsunuz. Şans ve yükseliş sizden yana. 2018'de derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. 9 Kasım 2018'den sonra Jüpiter kişisel evinize geçiyor. Jüpiter sizin yönetici gezegeniniz ve burcunuzdan size şans dağıtmaya devam edecek.
Son 12 yılın en büyük desteği yıl sonuna doğru geliyor. Bu yıl beş tutulmanın dördü yabancı ülkeleri temsil eden dokuzuncu ruhsal evinizde gerçekleşecek.

YENİ ANLAŞMALAR VAR

Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz.
Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz.
Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Finans evinizi destekleyici özel kişilerle birlikte olacaksınız. Daha iyi bir kariyer elde edecek, yeni anlaşmalar peşinde olacaksınız. Partnerinizin maddi gücü sizi birleştirecek bir unsur olmasına rağmen, tam tersi bir etkiyle aranızda sorunlar yaşanmasına neden olabilir.
Maddi hırslarınız ön planda olacak.
Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek.

TESTTEN GEÇECEKSİNİZ

Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.
Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.
Temmuzda sekizinci karşıt finans evinizdeki tutulmayla birlikte Satürn ve Plüton sizi tamamen parasal konularda testten geçirecek ve özlediğiniz emlak ve eve kavuşturacak.
Düşündüğünüz kişilerin size vereceği güçle fikirleriniz daha sağlam ilerliyor. Yaratıcılığınızı, devinimlerin ön gördüğü koşullara uyarlayarak yaşama geçirebilirsiniz. Düşünürler ve felsefe adamları için önemli bir dönem. Şimdiye kadar düşündüğünüz fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz projeleriniz varsa, bu dönemde başarı ile uygulayabilirsiniz. Çünkü işinize yarayacak tecrübeli kişiler çevrenizde olacaktır. Eski olaylara takılmayın artık. Geçmiş geçmişte kaldı. Önünüz açık ve güzel.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA