• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.04.2020, 00:00

KOÇ: Yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlayıp acele etmezseniz büyük keyif alacaksınız.

BOĞA: Evinizde huzuru sağlamak için, bazı konularda girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız.
Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak istiyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirebilirsiniz.

İKİZLER: Çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olmanız, birçok avantajı beraberinde getiriyor.
Duygusal alış veriş içinde olduğunuz kişilerin ilgisi üzerinizde. İlginç fikirlerinizle olayları farklı değerlendireceksiniz.

YENGEÇ: Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı sevmenize rağmen, son yıllarda fazla içinize kapandınız. Önemli aşamalardan geçtiğinizi başkalarının anlamayacağını zannederek, kendinizi üzüyorsunuz.

ASLAN: Güçlü bir kişi olarak tanınıyorsunuz.
Bugün, çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Çalıştığınız kişilerin psikolojik yapılarına dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: Bugün, kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebiliyorsunuz.. Partnerinizle uyumlu bir beraberlik için uygun bir gün. Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceksiniz.

TERAZİ: İçtenliğe önem vermenize rağmen, bazen size hiç uymayan bir kişilik sergiliyor ve ortamlarda sır olmayı yeğliyorsunuz.
Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız.


AKREP: Katıldığınız davetlerde felsefi konuşmalar ilginizi çekecek farklı kişilerle tanışacaksınız. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, fikirlerinizi size fayda sağlayacak kişilerle paylaşıyorsunuz.

YAY: Çevresel ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gün. Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon sağlıyor fakat başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı ve deneyimlerinize güvenmelisiniz.

OĞLAK: İyi hissetmeniz için, çevrenizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Bugün iletişim konusunda duyarlı davranıyorsunuz. Duygusal bir konuşma yapmanız özlem duyduğunuz konuları beraberinde getirecek.

KOVA: Ay'ın bulunduğu konum iş ve çalışma hayatı ile ilgili konularını gündeme getiriyor.
Kazançlar konusunda yaşadığınız sıkıntılarınızı çevrenizin desteği ile aşabilirsiniz.
Taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz.

BALIK: Atılımlarınız için uygun bir gün.
Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları hakkında, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI