• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.05.2020, 00:00

KOÇ: Çevrenizin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeş ve akrabaların sizden destek beklemeleri sonucu, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz.
Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar var.

BOĞA: Güneş'ten olumlu etki alıyorsunuz.
Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimlerinizde dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımların bağlantılarını kuracaksınız.

İKİZLER: Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz.
Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Sürekli hareketli olmanız sizi mutlu ediyor.

YENGEÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin davranışlarıyla kendi yapabileceklerinizi karşılaştırmak sizi negatif etkiliyor. Bazı davranışlarınızın doğallığı kayboluyor.
Sempatik hareketlerinizi kısıtlıyor.

ASLAN: Üzerinize sorumluluğun ağırlığı çökebilir. Bu duyguyu bertaraf edebilmeniz, onlara yakın ve ön planda onların isteklerini alacak şekilde davranmanıza bağlı. Emlakla ilgili işleriniz olabilir.

BAŞAK: İlişkilerdeki denge çubuğuna siz yön verecek, diğer kişilerin katkılarını siz tayin edeceksiniz. Maddi ve manevi olarak yoğun bir gün geçireceksiniz. Aksilikler için huzursuzluğa gerek yok.

TERAZİ: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Tüm şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartları daha fazla düşünmemelisiniz.

AKREP: İletişimde gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Hayal gücünüzle isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeleriniz var.

YAY: Tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. Emlak işleriyle ilgili değişimler gündeminizde olabilir.

OĞLAK: Yaşam enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinize göre davranmak isteyebilirsiniz.

KOVA: Maddi konularla ilgili gizlilik söz konusu olabilir. Satürn'den aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyorsunuz.
İstediğiniz başarıya çeyrek kaldı.

BALIK: Uzun süredir beklediğiniz bazı fırsatların kendiliğinden oluştuğunu görmek sizi mutlu edecek. Yanlış anlaşılmalar sonucu; kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz, sorunun dibine inmekte yarar var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA