• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.02.2017, 00:00

9 ŞUBAT 1977

ABD, G.Kore'deki askerlerini geri çekecek

JAPONYA'YI ziyaret eden ABD Başkan Yardımcısı Walter Mondale, Güney Kore'de bulunan ABD askerlerinin kademeli olarak geri çekileceğini ancak bu ülkede belirli bir sayıda hava gücü bırakılacağını açıkladı. Mondale, askerlerini geri çekme kararına rağmen ABD'nin bir Pasifik gücü olma durumundan vazgeçmeyeceğini ve bölgede güç dengesini korumayı sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Aşırı gruplar Şubat'ta harekete geçebili

YURDUN çeşitli yerlerinde çatışmalar, saldırılar, misillemeler sürüp giderken, tehlike çanlarını çalanlar da giderek artıyor.
Devletin haber alma örgütü MİT, çeşitli kamu ve özel sektör kuruluşları ile yabancı elçilikleri Şubat ayında terör olaylarının daha da artabileceği konusunda uyardı. Ege Üniversitesi Yönetim Kurulu olayların önlenmesi için güvenlik kuvvetlerini aktif ama tarafsız görev yapmaya çağırdı.

Gençleri herkes beğendi

GENÇ Milli Takımımız, milli maçta 4- 1 yendiği Romanya önüne bugün tekrar çıkıyor. Bu kez mücadele temsili mahiyette olacak. Antrenör Candan Dumanlı saat 14.00'da başlayacak ikinci sınavda değişik oyunculara şans tanımayı düşünüyor. Dumanlı, dün bu amaçla Şaban, Bülent, Süleyman, Turgal, İbrahim, Ahmet ve Naci'yi özel olarak çalıştırdı ve Romanya'ya dört gol atan onbiri UEFA Gençler Kupası Eleme maçında Rusya'ya karşı aynen çıkarmayı planladığını belirtti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA