• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ege finale koşuyor GÜRKAN ERTAÇ

Ege finale koşuyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.03.2015, 00:00
Yedi takımla temsil edildiği ve 6 takımı zirveye oynadığı için Ege Ligi olarak adlandırılan Bayanlar İkinci Lig (A) Grubunda 8'li final biletini alan 4 takım belirlendi. Oynadığı 18 maçın tamamını kazanan namağlup Salihli Belediyespor, Asrın Grup KSK, Balıkesir B.Ş.Belediyesi ve Rota Koleji başarıya imza atan takımlar oldular. Seramiksan bu takımları çok zorladı ama hedefe ulaşabilmesi, Salihli'nin dışındaki üç takımın sürpriz yenilgiler almasına bağlı ki, rakiplere bakılırsa ihtimal zayıf. KSK bu hafta TVF Spor Lisesi'ni yenerse işi bitiriyor. Balıkesir, İzmir'de oynasa da Işıkkent önünde büyük favori. Rota, TVF Lisesi'ni rahat geçer. Seramiksan üstelik bu hafta Salihli'de grubun kraliçeleri Salihlililere karşı oynuyor, işi çok zor. Ne diyelim, 4 takımımıza finallerde başarılar...

Bozkurt herkese örnek oldu


Voleybol son derece nezih bir salon sporu. Dünyada özellikle Avrupa'da firmalar bu spor dalına sponsor olmak için yarışıyor, voleybolun daha güzel oynanmasını sağlamak için katkı yapıyor. İzmir'de ARKAS uzun yıllardır bunun bayraktarlığını mükemmel yapıyor. Şimdi yola bir dev daha çıkıyor. Türkiye'ye ve dünyaya binlerce yetenekli öğrenciyi kazandıran eğitim kuruluşu Bornova Anadolu Lisesi'nin vefalı öğrencileri Ersan Odaman, Burak Günday ve pekçok yöneticinin yaktığı ateşi, şimdi, eski mezunlardan UGS Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bozkurt kor ateşe çevirme yolunda ilerliyor. Balspor Chokoliva umuyoruz ki, bu sezon Birinci Lige yükselecek ve Bozkurt'un ifadesine göre büyük hedef Avrupa. Voleybol sporuna özel önem veren YENİ ASIR'ın Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, Erol Bozkurt'a Türk Voleyboluna ve İzmir'e yaptığı katkılar nedeniyle bir plaket hazırlattı. İdealist yöneticiye bu plaketi Gökhan Özyurtlu ile birlikte sunduk. Başkan Odaman, Günday ve başantrenör Levent Matmeriçli'yle de başarının sevincini paylaştık.

Erkeklerde teselli mükafatı

Erkekler Voleybolda güçlü Rus rakipleri evimizde yenme başarısı gösterdik ama ilk maçtaki farklı yenilgiler tur atlamamızı engelledi, teselli mükafatı oldu. DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Juantorena'sız Halkbank, 6'lı play-off rövanşında Rus Zenit Kazan'ı 3-2 yenmesine rağmen ilk maçı 3-0 kaybettiği için elendi. Temsilcimiz 4.seti basit hatalarla 25-23 vermese turu geçebilirdi. CEV Kupası'nda ise F.Bahçe, Dinamo Moskova'yı 3-2 yenmesine karşın ilk maçtaki 3-0'lık handikapı gideremedi, çeyrek finalde veda etti.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA