• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kaf-Kaf 12’den vuracak GÜRKAN ERTAÇ

Kaf-Kaf 12’den vuracak

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.04.2017, 00:00

Bu sezon voleybolda altyapıdan yetiştirdikleriyle yabancısız büyük bir sıçrama yapan ve Bayanlar Voleybol Liginde Play-Off oynamayı başaran Karşıyaka, genişleme ve İzmir'i kucaklama kararı aldı.
Yeşil-kırmızılılar 12 semtte spor okulu açarak kızlarda bir voleybol ordusu kurma yolunda dev adımlar atıyor. İlk olarak Buca, Bornova, Çeşme, Eski Foça ve Yeni Foça'da faaliyete geçildi. Hizmet ağı daha sonra daha da geliştirilecek.
Şube Başkanı Serkan Ergüven, büyümenin altyapıyla gerçekleşeceğine inandıklarını, Türk gençlerindeki voleybol yeteneğini bir hizmet ağıyla genişletmeyi kararlaştırdıklarını belirterek, "Hocamız Tamer Çamlıbel'in yönetiminde ehil antrenörlerle ilçelerdeki cevherleri ortaya çıkaracak, Karşıyaka'yı onlarla daha da büyüteceğiz" dedi.

DAYANIŞMA GECESİ

KSK, A Takımın ses getiren başarısını 16 Mayıs'ta saat 19.12'de bir dayanışma gecesiyle kutluyor. Gece, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Aktivite Merkezi 10014 sokaktaki Etçibaşı Restoran'da. Ergüven tüm KSK'lileri davet ediyor

O ŞEREF BİZE AİT

CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali İtalya'nın Varese kentinde oynandı, Türk takımları gövde gösterisi yaparak bir kez daha Mamma mia Turchia (Anne Türkler geliyor) dedirttiler.
Vakıfbank, Eczacıbaşı'nı 3-0 yenerek finale yükseldi. Finalde de İtalya'nın İmoco Volley Conegliano takımını 14-15 sayılık setlerle 3-0 yenerek bileğinin hakkıyla 3. kez Avrupa Şampiyonu oldu.
Rus Dinamo Moskova'yı yenen Eczacıbaşı da üçüncülüğü elde etme başarısını gösterdi. Finalden sonra otoritelerin yaptığı ilk 6'ya Türkiye'den 4 kişinin girmesi bizim için ayrı bir gururdu.
Vakıfbank'ın 1.99'lık Çinli smaçörü Zhu Ting MVP (En başarılı oyuncu) seçilirken, karmaya pasör olarak Vakıfbank'tan Naz Aydemir Akyol, orta oyuncu olarak Eczacıbaşı'ndan Hırvat Milena Rasiç'in ve de Vakıfbanklı pasör çaprazı ABD'li Kimberly Hill girdi. Elbette Naz'ın başarısı bir başka güzel.
Dileriz Türk oyuncuların sayısı daha da artar.

GENÇLER GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Macaristan (Györ) ve Slovakya (Puchov)'nın ortaklaşa düzenlediği 2017 CEV U19 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri'nde mücadele eden 19 Yaş Altı Erkek Voleybol Milli Takımımız mükemmel sonuçlarla umut vadediyor. Puchov'da, sTC Arena'daki 1. Grup 4. karşılaşmasında, Romanya'yı 25-20, 25-23 ve 25-15'lik setlerle 3-0 yenen Ümitlerimiz son maçlar öncesi 1. Grup'ta liderliğe yükseldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA