• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karşıyaka gümbür gümbür GÜRKAN ERTAÇ

Karşıyaka gümbür gümbür

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.11.2018, 00:00

Özellikle altyapıdan yetiştirdiği gençlerle, yabancıya yer vermeden Bayanlar Birinci Lig'de başarıdan başarıya koşan Karşıyaka ligde ikinci sıraya yükselerek hayranlık uyandırdı. Kaf-Kaf'lar, Eczacıbaşı'nın altyapısını oluşturan Sarıyer'in ardından 2. sıraya yükseldi.
Ligi 3-1'lik Küçükyalı galibiyetiyle açan yeşil-kırmızılılar, Sarıyer'e 3-0 yenildikten sonra tüm maçlarını kazandılar. Rota Koleji ve İzmir B.Ş.B'yi 3-0, Sakarya Gelişim'i 3-1, Yeşilyurt'u da 3-2 yendiler.
Başantrenör Tamer Çamlıbel, genç oyuncularıyla gurur duyduklarını, transferdeki kayıplarına rağmen yepyeni kadroyla başarıya koştuklarını belirterek, "Hedefimiz Play-Off. Seyircimiz bizi desteğe devam etmeli" dedi. KSK'nin kadrosu: Elif, Liray, Simay, Aslı, Begüm, Ece, Betül, Melis Alpaçar, Melis Ünal, Çise, Ezgi, Yaran, Seray, Selen. Ligde Ege'den İzmir B.Ş.B 4.cü, Rota Koleji 5.ci, Balıkesir DSİ 8.ci, Salihli Belediye 10.sıradalar. Haftanın programı: Pazar:
14.00 Rota K.-Sarıyer, 16.00 Bahçelievler-KSK, 16.00 Bal.DSİ-Salihli, 18.00 İzmir B.Ş.B-Marmara.

MAÇA BAK MAÇA

İzmir voleybolda pazar günü Atatürk Venüs Salonu'nda saat 16.00'daki ARKAS-Galatasaray maçını iple çekiyor. Sezon başında kimsenin şampiyonluk şansı tanımadığı G.Saray, müthiş bir başarı dizisi yakalayarak önüne geleni silip süpürdü ve 5 maçta namağlup unvanını koruyarak liderliğini sürdürdü. Eski ARKAS'lı tecrübeli pasör Selçuk Keskin'in mükemmel yönettiği Cim-Bom, özellikle Duff ve Venno'nun etkili smaçlarıyla kazanmasını biliyor. Yasin, Metin, Doğukan, Can, Gergye, Emin ve Özgür de katkı yapıyor. Lige iyi başlayamayan ve Arhavi ve Ziraat Bankası yenilgileriyle şaşırtan ARKAS ise F.Bahçe'yi İstanbul'da 3-0 yenerek moral buldu. Radke, Mert Matic, Taht, Yiğit, Mustafa Koç ve Adis'in yanına Bravo'yu da katan mavi-beyazlılar, G.Saray'a ilk yenilgiyi tattırarak zirveye renk getirmek hedefinde.
Ligde haftanın diğer maçlarının programı: Yarın:
14.00 Halkbank-Afyon İkbal, Pazar: 14.00 Maliye Jeopark Kula, 14.00 Arhavi-Ziraat, 14.00 İst.B.- İnegöl B, 15.30 Tokat-F.Bahçe.

KİM FENER'İ YIKTI

Sultanlar Voleybol Liginde ilk derbi Eczacıbaşı-F.Bahçe arasında oynandı. Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta F.Bahçe set sayıları atmasına rağmen çeviremedi, 26-24, 27-25, 26-24'lük setlerle 3-0 yenildi. Maçın ilginç yönü F.Bahçe'yi uzun yıllar şampiyonluklara götüren G.Kore'li yıldız Kim Keong'un bu kez Eczacıbaşı'nda eski takımını yakmasıydı. 17 sayı üreterek maçın MVP'si seçilen Kim'in durumu, "Kader böyle imiş"le değerlendirildi

ALTEKMA VE MİLAS ALKIŞLARLA

Erkekler Voleybol Ligi'nde iki Ege takımı İzmir TFL Altekma ile Milas Belediye mütevazi imkanlarla zirve mücadelesi veriyor, hayranlık uyandırıyor.
TFL üçüncü, Milas dördüncü sıradal. Bornova Anadolu Lisesi ise tehlikeli bölgenin üzerinde 10. sırada bulunuyor. Yarınki maçların programı şöyle:13.00 Anadolu Üniversitesi-Milas B, 14.00 Düzcespor- TFL Altekma, 16.00 Bornova A.L-Bigadiç.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA