• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Denizli’yi melekler korudu GÜRKAN ERTAÇ

Denizli’yi melekler korudu

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.10.2019, 00:00
Mehmet Özdilek maçtan önce Olcay Şahan'ı dopinglemişti.
Sanıyorum ki, "Sen futbolda büyük yeteneksin. Beşiktaş'ta ispat ettin bunu. Trabzonspor'da kendini gösteremedin ama altın paslansa da altındır.
Gençlerbirliği maçında göster kendini, Denizlispor'a çok yararlı olacağına inanıyorum" demiştir. Olcay da hocasını mahcup etmedi, Ankara'da nefis bir golle takımını öne geçiriverdi. Ankara'da geçen hafta Gençler'in, Antalya'daki 6-0'lık galibiyetiyle büyük hava yaratılmış, Denizlispor maçında da farklı bir galibiyet hevesi yaratılmıştı ama rakip Antalyaspor değil Denizlispor'du. Horozlar için ilk maçın ilk 10 dakikası kabus gibi geçti. G.Birliği, önce Berat'ın, Barrow'un müdahalesine rağmen direğe giden topuyla önemli bir fırsat kaçırdı, ardından Stancu 6 pastan topa vuramayarak maçı izleyen Denizlispor taraftarlarına "Oh" çektirdi.

HOROZ DENGEYI KURDU
Yeşil-siyahlılar daha sonra önce dengeyi kurdu, ardından Aissati ve Olcay'ın kontrataklarıyla gol kovalamaya başladı.
G.Birliği'nin Brezilyalı'sı Ramos'un, Estupinan'ın önünde topu son anda kornere atmasından hemen sonra Bergdich soldan harika bir atak geliştirdi, iki rakibini geçip ortaladı, Olcay da bu nefis asisti ağları havalandırarak ödüllendirdi. Başkentte bir ikinci yarı seyrettik, Denizlispor'u tam anlamıyla melekler ve Polonyalı dev kaleci Stachowiak korudu. Tam 7 gol kurtaran Stachowiak takımın muhtemel gollerden korurken Denizlispor'da 60.dakikada sonra pil bitti. Mehmet Özdilek'in bu takımın kondisyonu üzerinde çalışması gerek. Yücel hoca kusura bakmasın ama bu takım yeteri kadar yükleme yapmamış.
Son 20 dakika geçmek bilmedi. G.Birliği yüzdeyüz golleri kaçırırken uzatmada nihayet bir kontratağı düşünen Horoz, Sackey'in düşürülmesiyle Murawski'nin penaltısıyla net zaferi buldu. Bu galibiyet Denizlispor'u tehlikeli bölgeden kurtarırken geleceğe umutla bakmasını sağlayacak.
Tabii bu muhteşem galibiyet 90 dakika destek veren yeşil-siyahlı taraftarlara helal olsun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA