• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
KÖŞE GÖNDERİ SELAHATTİN ERTAŞ

KÖŞE GÖNDERİ

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.11.2016, 00:00

BU KONGRE YAKIŞMADI

Cep telefonlarımıza yağmur gibi düşen mesajlardan belliydi kongrede arıza çıkacağı. TSYD Tarihinde ilk kez olağanüstü kongre düzenlendi ama yapılamadı!
Dernekler Kanuna uymayan gündem hazırlanmış; çalışma raporu yoktu ve ibra oylaması da gözükmüyordu. 400'e yakın kişinin kısa yoldan üye yapılması da hiç hoş değil. Ayrıca yeni tüzük de oldu bittiye getirilmişti. Tongsir ve eski başkan Arkan hakkında mesajlar yoluyla uçuşan iddialar da yenilir yutulur gibi değil. Sonuçta dakikalar uzadıkça sinirler gerildi, kargaşa çıktı. Divan Başkanı Atalay, iyi niyeti ve uyarılarına rağmen oylamaya geçemedi, kongreyi erteledi. Bu ayıp da hepimizi üzdü. Adaylıktan çekilen Naci Arkan, şu anki Başkan Tongsir ile İstanbul ve Ankara şubelerinin başkanlarının da fazlasıyla yıprandığı inancı hakim. Önümüzdeki kongre, inşallah TSYD'imizin adına yakışacak kalitede geçer. Ayrıca, biz üyelere günboyu tüm adaylarla ilgili ağır ithamlı veya destek isteyen kısa mesajlar iletiliyor. Artık taciz boyutuna dayandı, yakışmıyor!

AYNI NAKARAT

Kadıköy'de ligde yirmi dört yılda sadece bir galibiyet.
Galatasaraylıların Kadıköy'de çektiği eziyeti, dünyanın hiçbir taraftarı çekmiyor.

KİMİN YAZISINA İNANMALI

Medyamızda kalem oynatanların derbi kritiklerine iki örnek vereyim ve sorayım, hangisine inanalım?
İki örnek: Beklentilerin dışında F.Bahçe gördük sahada.
Topu rakibe bırakmayan, oyuna hükmetmeye çalışan, bununla birlikte dört dörtlük savunma yapan, oyun anlayışları vardı. Rüştü Reçber (Hürriyet) F.Bahçe'nin topu G.Saray'a bırakması bir tesadüf ya da Riekerink başarısı değil, Advocaat'ın tercihiydi. Serkan Korkmaz (Fanatik)

TERİM, G.SARAY BAŞKANI OLABİLİR

Neden olmasın? Fatih hoca G.Saray'a ve Türk futboluna ömrünü adamış durumda. Futbolcu, teknik adam olarak yaptığı hizmetler ortada. Almanya, İspanya örneğinde olduğu gibi eski başarılı milli oyuncular, ülkemiz kulüplerinde de başkanlık da yapmalı. Futbolun içinden gelecekleri için, parası olup tecrübesi olmayan başkanların yaptıkları hatalara düşmezler. Mustafa Denizli hocanın düşürüldüğü nahoş durumu hatırlayın.
Belli yaşa gelmiş hocalarımız, başkan makamında daha yararlı işler yapabilir.
Anormal paraların döndüğü kulüpte, bir CEO mali durumla ilgilenir, futboldan gelmiş başkan da takımdaki teknik adamın elini rahatlatır.
Altyapıyla da daha çok ilgilenirler.
G.Saray kulübünün etkili isimlerinden Duygun Yarsuvat, Terim'in hoca olarak değil de yönetici olarak gelebileceğini söyledi zaten.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Şimdi de Rıdvan Dilmen TFF adaylığını açıkladı. Atılan hamlelere bakılırsa Milli Takım'ın alacağı sonuçlara göre herkes pozisyon almaya başladı. Çok güzel hareketler bunlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA