• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Neler oluyor? SELAHATTİN ERTAŞ

Neler oluyor?

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.04.2017, 00:00

Kadın Futbol Milli Takımı'nın Faroe Adaları'na yenilip elendiğinde yazdığım yazı sonrası, antrenör Talat Tuncel ve ekibini eleştiren çokça mesajlar geldi. En sert eleştirileri yapanlardan biri de İdmanocağı Kulübü Kadın Futbol Şube ve Türkiye Kadın Futbolu Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Şahinkaya'ydı. Şahinkaya'nın, burada yazamayacağım, çok daha sert ifadeleri var. Kısaca söyledikleri ise şöyle:
"Milli Takım hocası ahbap çavuş ilişkisi içerisinde kadro oluşturuyor.
Kadınlar ligimizden de bihaber, çünkü Bodrum'da yaşıyor ve maçları hiç izlemiyor. Yaptığı kamplara bile sakat ama samimi olduğu kulübün oyuncularını davet ediyor. Disiplin sıfır.
Milli duygu hiç yok. Oyuncuları, milli sayısını doldurup, öğretmen yapma derdinde. Tarafsız gözle, torpilsiz kızlarımızın davet edilmesini istiyoruz. Faroe Adaları'na elendikleri günün gecesinde hotelde eğlence yaptıkları bilgisi geldi, bu bana çok dokundu. Talat Tuncel hoca sağda solda 'emekliliğime şu kadar ay var bitsin gideyim' diyormuş ama Milli Takımı bitirdi.
Biz gece gündüz kızlarımız için emek sarfediyoruz. Çabalarımız boşa gitmesin. Ligimizin gol kralı, iyi savunma oyuncuları davet edilmiyor. Gerisini siz düşünün." İtirazı olanların görüşlerini yine bu köşeden yayınlarız.

Yasin Öztekin'de göremediklerimiz

Galatasaray yönetimi, Yasin'e zam kararı almış! Yasin'in performansını hatırlayalım. Ziraat Türkiye Kupası'nda yaptığı hatalı işler, yediği kırmızı kart, üzerine Tudor'un "Sadece at gibi koşuyorsun" serzenişi ve son iki sezondur vasat futbolunu herkes izledi. Zam performansını arttıran oyunculara verilmesi gerekir. Senelik 800 Bin Euro kazanan Yasin, ücretinin 1.5 milyon'a çıkarılmasını istemiş. Yönetim isteğe olumlu yaklaşmış. Demek ki performansa yanlış açıdan bakıyoruz!

Granada ders olsun

İspanya La Liga takımı Granada, son lig maçında sahaya 11 yabancıyla çıkmış. Kadroda hiçbir İspanyol yer almamış.
Habere bakınca ilk düşündüğümüz, yabancısı bol Granada'nın puan cetvelinde en azından ilk beşte olması gerek değil mi?
Tam tersi; sondan ikinci sırada ve düşmeye aday. Altyapıyı zul gören, aklı fikri yabancılarda olan yöneticilere bu sevdadan vazgeçmeleri için güzel bir örnek.

UEFA'nın yaptığına şaşırdık mı?

UEFA yine yaptı yapacağını ve en iyi becerdiği çifte standardını son anda gösterdi. Kritik Lyon maçı öncesi Fransa'da çıkan olaylara hiç ilgisi olmadığı halde Beşiktaş'ı da ortak etti. İki yıl içerisinde buna benzer olay çıkarsa 1 yıl men. Bıçak sırtında oyna oynayabilirsen artık. Yeter ki bizimkilerin morali bozulsun. Türk takımları sahada kazansa, UEFA masada kaybettirmek için her yolu dener!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA