• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Böyle mi olmalıydı ? YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Böyle mi olmalıydı ?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.05.2018, 00:00

Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın Altınordu'ya yaptığı hizmetleri kimse inkar edemez. Kulübü, nerelerden alıp nerelere getirdiğini de hepimiz övgüyle izledik. Ama İstanbul'da ne zaman basın toplantısı düzenlese bir cevher (!) çıkarıyor.
"Eyvah bu kez ne diyecek ?" diye endişeye kapılıyoruz. Önce Altınordu taraftarlarının yaşlılığına takıldı, özverisini alkışlayacağına, eleştirdi, birkaç gün önce de inanılmaz bir açıklama yaptı ki, şimdiye dek Türkiye'de hiçbir yöneticinin aklına gelmeyen, gelse de söyleyemeyeceği sözler etti. "Biz Süper Lige çıkmak istemiyoruz. Çıkarsak da, parayı alıp Türk Futbolcularla oynayarak düşeriz" dedi.

YİNE DE İYİ OYNADILAR

İnanamadık...Bu, genç Türk çocuklarının, Hüseyin Eroğlu ve teknik heyetinin çabasına, alınterine yazık değil mi ? Böyle bir demeçten sonra onları başarı için nasıl motive edersiniz ki ? Üstelik 95 yıllık şerefli maziye sahip Altınordu için Türkiye ne düşünürdü ?
Erzurum maçı için Altınordu Camiası ve İzmir'de herkes, "Acaba Altınordu kazanır da play-off'tan çıkar mı?" beklentisindeyken ve bu maçın önemine değinilirken Özkan'ın demeciyle maçın önemi sıfıra indi.Altınordu, olumsuz havaya rağmen Erzurumspor maçını kazanmaya çalıştı ama elde edilen fırsatlar değerlendirilemeyince kırmızılacivertliler kısmet tepti. Devre biterken Kerim Avcı kaleyi tutturamazken, 51'de Deniz karambolde topu boş kaleye vurabilse yine galibiyete gidilebilirdi.
Bunlar değerlendirilemezken Erzurumspor'un tecrübeli golcüsü Mert Nobre bir kontratakta golü attı.
A.Ordu daha sonra Erzurum'un üstüne kabus gibi çöktü. Kerim Avcı frikikten nefis bir şutla durumu eşitlerken, Erdoğan'ın nefis pasına ayak koyamayan, ardından yine bir pozisyonda saç baş yolduran Fatih play-off trenini kaçırttı.Yine play-off kapısından dönmüş olabilir ama biz Altınordu'nun sezon boyu verdiği futbol zevkini ayakta alkışlıyoruz. Dadaşlar'a play-off'ta başarılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA