• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bardaki çatışma ‘istek şarkı’dan değil BÜLENT GÜRLÜK

Bardaki çatışma ‘istek şarkı’dan değil

bulent.gurluk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.11.2016, 00:00

Karşıyaka sahilindeki barda çıkan silahlı çatışma ve 4 kişinin ölümü günlerdir Türkiye'nin dilinde.
Hepimizi derinden sarsan acı olayın şokunu kimse atlatabilmiş değil. Herkes şaşkınlık içinde korkunç saldırıyı konuşuyor, katillere lanet okuyor ve faillerin bir an önce bulunmasını istiyor.

Bu arada yaşananlarla ilgili yorumlar bitmek bilmiyor. Nedeni de olayın nasıl gerçekleştiğinin bir türlü aydınlığa kavuşmaması ve her gün farklı söylentilerin ortaya saçılması...
Gerçekten ne olmuştu da kurşunlar havada uçuşmuştu. Öldürülen işletme sahibinin ve bedeninden 4 kurşun çıkarılan sivil kıyafetli polisin olayla ilgisi var mıydı? Ya içeride eğlenmekten başka hiçbir günahı olmayan 37 yaşındaki Sinem Alptuğ'a nasıl kıymışlardı?

Önce ilk akla gelen fikir öne sürülerek, 'İstek şarkı yüzünden' denildi...
Sonra, istek şarkının ardından 'kadeh kaldırmamak'la ilgili anlamsız bir iddia ortaya atıldı. Oysa hadise, o meşum gecenin gerçek görgü tanıklarının aktarımlarıyla rengini belli etti. Meğer aralarında husumet olan iki grup aynı bara denk gelmişler! İlerleyen saatlerde mekanı terk eden gruptan Halil Kaya, çıkarayak diğer gruptakilerden 'Laz C' takma adlı C.E'nin kulağına eğilerek bir şeyler fısıldıyor.
Ve Halil Kaya tam ayrılırken, silahını çeken C.E. tarafından vurularak öldürülüyor.
Bunun üzerine Kaya'nın dışarıda bekleyen arkadaşları, içeride oturanlara; içeride C.E'nin masasındakiler de dışarıdaki hasımlarına kurşun yağdırmaya başlıyor. Bu arada mekan karanlık oluğundan insanlar birbirini seçmekte güçlük çekiyor.

O sırada dışarıda telefonuyla konuşan sivil kıyafetli polis Mustafa İnal da kurşun sesleri üzerine silahına davranıyor.
Bunu gören çatışanlardan biri, diğerlerinden sandığı İnal'ı hedef alıyor.
Çatışma başladığında yine mekan dışında bulunan işletme sahibi Günay Kılıç da ne olduğunu anlamak üzere içeriye yöneldiği sırada aldığı kurşunla can veriyor. Karanlığı yaran mermilerden biri ise barda kardeşi ve akrabalarıyla oturan Sinem Alptuğ'un başına isabet ediyor. Çığlıkların üzerine saldırganlar kaçarak uzaklaşıyor.
Şimdi sıra yakalanmalarında...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA