• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.10.2016, 00:00

KOÇ:

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Yalnızlık duygusunun yakışmadığı ender kişilerden birisiniz. Kendinizi ifade etmek için çevreye ihtiyacınız var.
BOĞA:

Bugün, duygusal yaşamınızı kendinize saklayarak sosyal ve finans konularına ağırlık vermelisiniz. Yapacağınız çalışmalarınızın alt yapısının sağlam temeller üzerine oturtmak istiyorsanız; cesaret isteyen girişimleri başlatmalısınız.

İKİZLER:
Yakın çevrenizin sizden destek beklediklerini bildiğiniz halde, olayların dışında yaşıyorsunuz. Siz gizlilikten hoşlanmadığınız için; onunda aynı davranışlar içinde olması, karşı tarafı pozitif bir şekilde etkileyecek.

YENGEÇ:
Bugün, birlikte oturup; hepinizi ilgilendiren konularda sohbet edebilir ve uzun yollardan beklemediğiniz ilginç haberler gününüzün hoş geçmesine neden olabilir. Yeni beklentilere şimdiden hazır olun. Sıcak gelişmeler sizi bekliyor.

ASLAN:
Maddi konularda beklediğiniz gelişmelere küçük aralar vermelisiniz. Duygusal konuların önem kazanması, uzun süredir ortada kalan konuları da beraberinde getirecek. Partnerinizin isteklerini atlamadan, önemli noktaları yeniden değerlendirin.

BAŞAK:
Bugün, fiziksel anlamda kendinizi olaylara hazır hissediyorsunuz. Yaşamla ilgili taleplerinizi yeniden gözden geçirerek ve tecrübelerinizle yola çıkarak yeni iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Gerçekçi bir şekilde konuları sonuca götürebilirsiniz.

TERAZİ:
Uzun vadeli işlere girmek istiyorsunuz. Bugün, enerjinizi geçmiş deneylerden yola çıkarak yeni bir şekilde değerlendirme yoluna gidebilirsiniz. Olayları doğal akışına teslim etmeden, küçük riskleri göze almalısınız.
AKREP:
Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Değişik alanlarda tercihlerinizi kullanabilirsiniz Kar amaçlı çalışmalara yönelerek, maddi gücünüzü artırma yoluna gidebilirsiniz. Dostlarınızla özlem giderebilceksiniz.

YAY:
Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Maddi konularda yeni finanslara ihtiyacınız olduğunu çevrenizle paylaşmalısınız.

OĞLAK:
İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Değişimler için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yalnız ayrıntılardan çabuk sıkılabilir ve bir an önce sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

KOVA:
Ay, iletişim evinizde ilerliyor. Kişisel enerjinizin oldukça yoğun olması sizi huzursuz ve takıntılı yapabilir. Aklınıza gelen her şeyi paylaşma ve yaşama geçirme konusunda acele etmemelisiniz. Bugün, duygusal karmaşalardan uzak kalın.

BALIK:
Bugün, düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. Uzun zamandır aramak istediğiniz dostlarınızın beklenmeyen ziyaretleri sizi şaşırtabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA