• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.07.2019, 00:00

KOÇ: BİRLİKTE çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Mesleki sorumluluğunuz artıyor ve kariyerinizle ilgili yükselmeler söz konusu. Birçok fırsat kendiliğinden ayağınıza gelecek. Parasal bolluğa kavuşuyorsunuz.

BOĞA: ÇEVRENİZDEN gelebilecek yeni fikirlere kapalı olurken, işinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz. Kendinizden büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç.

İKİZLER: YAVAŞ ve temkinli bir şekilde ilerleyerek sosyal hedeflerinize ulaşacaksınız. Çevresel koşularınızı belirleyen eve geçmesiyle, arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. Onlarla kuracağınız olumlu iletişim sizi daha da enerjik ve aktif yapacaktır.

YENGEÇ: SİZİ mutlu edecek haberlerin yolda olduğunu müjdeleyebiliriz. Aşk yaşantınız canlanıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda olumlu motivasyonlar kuruluyor. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz. Şartlarınız olumlu.

ASLAN: ENTELEKTÜEL aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Acele kararlar vermemeli ve büyüklerle takışmamalısınız. Arkadaşlarınızla ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, kariyerinizi destekleyecek önemli kişilerle bir arada olabilirsiniz.

BAŞAK: İŞBİRLİĞİ içinde olduğunuz kişilere gereken önemi vermelisiniz. Bugün uyumsuzluktan mümkün olduğu kadar kaçınmalısınız. İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi motive ediyor. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz.

TERAZİ: KARŞINIZDAKİ kişilere istekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Bugün zaman kavramını unutturacak birçok aktivite içinde olabilirsiniz. Hareketli bir gün geçirmek için, farklı planlar yapıyorsunuz. Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız.

AKREP: ARKADAŞLARINIZI tenkit etmeden önce düşünmeli ve isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Hatalarınızın altında sizin yanlış yargılarınız var. Katılacağınız toplantılarda duygularınızı sezgilerinizle birleştirerek sonuca varmalısınız. Enerjinizi kontrol etmelisiniz.

YAY: BULUNDUĞUNUZ ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız. Grup çalışmalarının motivasyonunuzu artırdığını biliyorsunuz.

OĞLAK: TOPLUMSAL hırslarınızla yaşam görüşleriniz aynı paralellikte gidiyor. Aşk ve iş arasında bocaladığınız bugün içinde önce kişisel düşüncelerinizi ön planda tutmayı deneyiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanacaksınız.

KOVA: ÇALIŞMANIZIN karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Bugün maddi konularda daha temkinli davranmalısınız. İçinizden geçirdiğiniz dilekleriniz gerçek oluyor.

BALIK: YAŞAM mücadelenizde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarını sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçmişteki tecrübelerinizi örnek almalısınız. Bugün kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA