• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.09.2019, 00:00
KOÇ: YETENEKLERİNİZİN sınırlarını zorlamada üstünüze yok. Bugün tüm becerilerinizi ruhsal bir maneviyatla birleştirecek ve kendi tarzınızı ortaya koyacaksınız. Planlarınızı ortaya dökerken, kişisel çekiciliğinizden faydalanmayı ihmal etmiyorsunuz.

BOĞA: YANLIŞ zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken dikkatli olmalısınız. Ani hevesle sarıldığınız konuların kendinizi kanıtlamak uğruna yaptığınız güç gösterisi olabileceğini aklınıza getirmelisiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız zaman geçekleştiremeyeceğiniz şey yok.

İKİZLER: İŞ problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.

YENGEÇ: BULUNDUĞUNUZ ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. İlişkileriniz sosyal yaşantınıza canlılık verirken, sizi negatif etkileyen geçmiş duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. Rutinden sıkılıyorsunuz.

ASLAN: ZAMAN zaman ani verdiğiniz kararlarla karmaşık görünen ve sizi engelleyen koşulları kısa sürede bertaraf ediyorsunuz. Ortak çalışmalarınızla ilgili gelişen ve sizi yoran tavırlar karşısında yapmanız gereken davranış şeklinizi dikkatlice gözden geçirin.

BAŞAK: BUGÜN, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Bugün çevre ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gün. Yanlış anlaşılmalardan kaçınmalısınız.

TERAZİ: SOSYAL ilişkilerinizde istediğiniz olumlu gelişmeler size güven verecek. Ortak konu üzerinde sunduğunuz görüşler gerçekten dikkatle dinleniyor. Çünkü, olması gereken şartların gerçekleşmesi için yapılacak olanları çok sade bir şekilde dile getiriyorsunuz.

AKREP: MANTIKLI olmakla övünmenize rağmen, duygular söz konusu olduğu zaman hata üstüne hata yapıyorsunuz. Duygusal saplantılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz zaman, gerçekleri daha iyi görebiliyorsunuz. Olaylar karşısında yaratacağınız gizem, etkili olacak.

YAY: İLETİŞİM konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Bazı konularda daha da güçlenmek zorundasınız. Kişisel yaklaşımlarınızla çevrenizde kolaylıkla iyi bir imaj yaratıyorsunuz.

OĞLAK: KİŞİSEL zevklerinizi ailenizle paylaşmaktan mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Çok küçük olaylar ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz.

KOVA: İKİLİ ilişkilerinize ayırdığınız zaman, güncel çalışmalarınızı aksatabilir. Daha sonra fikrinizi değiştireceğiniz için, hiçbir şekilde ileriye dönük sözler vermemelisiniz. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz.

BALIK: AMAÇLAR ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin kişisel yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Fakat bazı riskleri göze almadan istediğiniz koşulları yaratmak güçleşebilir. Bu nedenle, bireysel çabalarınızın ortaya konulduğu bir gündesiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA