• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.07.2020, 00:00

KOÇ: DUYGUSAL konulara daha ince bir yaklaşım göstereceksiniz. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, kişileri doğru seçmelisiniz.
Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız.

BOĞA: ÜSTLERİNİZDEN beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için, size dar bir kalıp sunacaklardır. Yakınlarınızla parasal konulara girmemelisiniz.

İKİZLER: BU dönemde, birçok iş konusunda istekli olacaksınız. Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.
Olaylardan, çabuk soyutlanacaksınız.

YENGEÇ: ÇEVRESEL koşulların daralmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Kısa yollarla ilgili beklentilerinizde bir duraksama olabilir.
Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız.

ASLAN: SİZİN için sonuç önemli. Bekleyin ve her şeye takılmayın. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız.
Ne kadar iyi niyetli olursanız olun; istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır.

BAŞAK: MADDE sorunların gündemi kapsamasıyla düşünceleriniz karışabilir. Beklenmeyen harcamalar karşısında sinirlenmeyin.
Parayla ilgili konuları erteleyin, ödemeleriniz için gerekli şartları oluşturun.

TERAZİ: DUYGUSAL konularda her şey sizin istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşünceleri istediğiniz netliğe kavuşmadığında sizi takıntılı yapabiliyor. Bu dönem kısa vadeli çözümleri unutmalısınız.

AKREP: OLAYLARI akışına bıraktığınız zaman her şeyin daha açık olduğunu göreceksiniz.
Acil durumlar için karşınızdakilere yüklenmeyin.
Değişim içinde olduğunuz için olaylara kendinizi kapatabilirsiniz.

YAY: BUGÜN içsel kuruntularınız oldukça yüksek.
Değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız.
Her şeyin altı yapısını incelemekten sinirleriniz yorgun düşebilir.

OĞLAK: PARTNERİNİZE gereksiz bir kıskançlık ile bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor. Yanılmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda tavrınızla dikkat çekeceksiniz.

KOVA: İLİSKİLERİNİZİ gözden geçirmek için tam sırası. İş arkadaşlarınızın düşünceleri çok önemli. Onlarına daha çok zaman ayırmalı, beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.
Bu dönem iş teklifleri alabilirsiniz.

BALIK: KARSINIZA çıkan kişilerin zekasından etkileneceksiniz. Çevresel koşullarınızı, arkadaşlarınızla birleştirmek isteyeceksiniz.
Felsefi yeteneğiniz yoğunlaşacak ve fikirlerinizde başarılı olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA