• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.08.2020, 00:00

KOÇ: Hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz.
Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi her zaman başarıyorsunuz.
Yeni bir işe başlayanlar için, bulundukları ortam oldukça önemli.

BOĞA: Bugün heyecanlanmanıza neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması sizi düşündürtecek. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Gireceğiniz topluluklarda tedbirli olmalısınız.

İKİZLER: Tartışmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız. Bu günlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm çevresel koşullar sizi tahrik edecek. Özel yaşadığınız duygular sizin için önemli olacak.

YENGEÇ: Bugün Ay'ın konumu, felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken, çevrenizi güzelleştirmek adına çalışmalar yapacaksınız.
Ayrıca aşk yaşamınızda fiziksel olarak etkileyici olmak istiyorsunuz.

ASLAN: Bugün sosyal yaşamınızda oldukça romantik davranacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekecek ve katıldığınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.
Eski dostlar bir araya geliyor.

BAŞAK: İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz.
Planlarınızı uygularken kibar fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız.
Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız.

TERAZİ: Yakın ilişkiler gündeme gelirken aile ve yuva ile ilgili konularda daha fazla ilgili olacaksınız. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız.

AKREP: Enerjinizin yüksekliğine ve yoğunluğuna diyecek yok doğrusu. Sizde farkındasınız ve maddi konularda olağanüstü çabalarınızın karşılığını alacaksınız.
Dostlarınızla sanatsal olaylar gündemde.

YAY: Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile; sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, ortamlarda dikkatli olmalısınız. Bazı eleştirilere maruz kalmanız sizi üzebilir.

OĞLAK: En büyük enerjiniz hayata hırslı bakmanız.
Harekete geçmeden önce sıkı düşünüyorsunuz.
Düşünce mekanizmanız daha da hız kazanabilir. İş hedeflerinizi üst noktalara taşımak istiyorsunuz.

KOVA: Başkalarının davranışları altında sahte bir sevgi gösterisi olabilir. Olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek olduğunu biliyor ve çevrenize bu özelliğinizi hissettirmek istemiyorsunuz.

BALIK: Duygusal coşkularınız ve yaratıcılığınız yine ön planda. İlişkinizi abartmak adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Partnerleriniz için olumlu çabalarınız var. Eski dostlarınız gündemde olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA