• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.10.2020, 00:00

KOÇ: İŞİNİZLE ilgili sosyal dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Mars burcunuzda geri gidiyor.
Kafanızda değişik fikirle yola çıkabilir ve sonra birçoğundan vazgeçebilirsiniz.

BOĞA: DEĞİŞİM içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız yüksek. Yaşam kalitenizi artırma çabalarınız bazen istediğiniz gibi olmuyor. Gelecek planlarınız artıyor.

İKİZLER: UZUN süredir beklediğiniz bir takım fırsatların kendiliğinden oluştuğunu görmek sizi mutlu edecek. Yanlış anlaşılmalar sonucu; kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz, sorunun dibine inmelisiniz.

YENGEÇ: AİLE içi sorunlar her an tetikte. Bu dönem, sabrınızı daha çok ortaya koymalısınız.
Bir takım sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Olayların sonucu sizin için problem oluyor.

ASLAN: YOLLARLA ilgili beklentilerinizde bir duraksama olabilir. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız.
Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün.

BAŞAK: MADDİ sorunların gündemi kapsamasıyla düşünceleriniz allak bullak olabilir.
Beklenmeyen harcamalar karşısında sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları erteleyin.
Ödemelerinize öncelik verin.

TERAZİ: DÜŞÜNCELERİNİZİ yeniden şekillendirmekte fayda var. Sakin düşünmeli ve hiçbir şeye kızmamalısınız. Acil durumlar için karşınızdaki kişilere de fazla yüklenmeyin.
Kendinizi kapatabilirsiniz.

AKREP: DÜŞÜNCELERİNİZ yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altyapısını incelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi gereksiz kıskançlık duygularıyla bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz değişiyor.

YAY: HAYATINIZA yeni insanlar girecek ve çok değişik guruplardan iş teklifleri alabilirsiniz.
Karşınıza çıkan kişilerin zekasından etkileneceksiniz. Çevresel koşularınızı, arkadaşlarınızla birleştireceksiniz.

OĞLAK: KARİYERİNİZLE ilgili sıkıntılı bir dönemdesiniz. Mesleki konulardaki atılımlar havada kalabilir. Suskun bir havaya girecek ve düşüncelerinizi paylaşmayacaksınız.
Nostaljik duygular ortaya çıkacak.

KOVA: YURTDIŞI seyahatleriniz gündeme gelecek. Görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir. Onlara dost olma şansı verebilirsiniz. Takıldığınız konulara sarılmanızda fayda var.

BALIK: DENGENİZİN bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda Mars'ın geri hareketi sizi etkileyecek. Kendinizi denetleme gereği duyacaksınız. Çalışkanlığınız ve disiplininizle göz dolduracaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA