• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.11.2020, 00:00

KOÇ: BUGÜN, her şeyiyle ilginç bir gün. Maddesel konularda kendinize güveniyor ve harcama konusunda sınır tanımıyorsunuz.
Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak.

BOĞA: BUGÜN, hümanist duygular içindesiniz.
Olayları yargılamak yerine, temel kavramlarını araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de etkileyeceksiniz.

İKİZLER: İLETİŞİM konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek.
Yapacağınız telefon konuşmalarınız iş ilişkilerinin güçlenmesine neden olacak. Harcamalarınızı dengelemek zorundasınız.

YENGEÇ: KAFANIZDA planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz.

ASLAN: HIRSLI yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz.
Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan duyguları açığa çıkıyor..

BAŞAK: BULUNDUĞUNUZ ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirlerinizi söylerken, duygularınızdan arınmalısınız.
Yaşantınızda birçok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün.

TERAZİ: KARŞIT Mars yaratıcılığınızı ortaya çıkarıyor.
Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Meslekte farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz. Tereddütleriniz olayların akışını geciktirebilir.

AKREP: ALGILAMA yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün. Kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalısınız.
Ailenizden uzaklaşmak istiyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız.

YAY: HAK ettiğiniz ödülü almak için, sınırlarınızı zorlayacaksınız. Kendinizi iyi ifade edeceğiniz bir gün. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir.

OĞLAK: GEÇMİŞİNİZİ artık düşünmek istemiyorsunuz.
Yapacağınız her türlü çalışmayı ileriye dönük planlamalısınız. İş ortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. İyi hissettiğinizde gününüz güzel geçiyor.

KOVA: ISRARCI davranarak maddi kazançlarınızı artırıyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok.

BALIK: DURGUNLUKTAN nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Bugün güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz.
Yanlış anlaşılma riski yaşıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA