• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.01.2021, 00:00

KOÇ: BUGÜN ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz.
Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda, sabır ve taviz gibi iki önemli duyguyu dengede tutmalısınız.

BOĞA: BUGÜN inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek tutmasıdır.

İKİZLER: BUGÜN yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli olacak. İş birliği yaptığınız kişilerle buluşup karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz.

YENGEÇ: MADDİ konularda işbirliğine ihtiyacınız var. İsteklerinizi aktarırken zorlanmayacak, atılımcı yönünüzle göz dolduracaksınız.
Amacınıza uygun hareket ettiğinizde çalışmalarınız ses getirecek.

ASLAN: KENDİNİZE olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı bir şekilde gereken adımı dikkatli atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanmalı ve tepki almamalısınız.

BAŞAK: İŞ birliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi etkilemeyecek.
Yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz. Çıkacak fırsatlar olumsuzlukları unutturacak.

TERAZİ: GEÇMİŞLE ilgili anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor. Ortamlarda dostlarınızın varlığıyla mutlusunuz.

AKREP: HEDEFLEDİĞİNİZ işle ilgili destek beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün bir çaba sarf ediyor, ilginizi esirgemiyorsunuz. Bırakın, biraz da sizi çevreniz düşünsün.

YAY: GEREKSİZ yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyorsunuz.
Elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, yardım alabilirsiniz.

OĞLAK: YAŞAMIN her alanında kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz.
Her olayın arkasında farklı nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

KOVA: KİMSENİN sezemediği işle ilgili bazı konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde huzursuzluk yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız.
Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

BALIK: YAKIN arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti, iş yerinizdeki diğer ortamlara da cesurca yaymalısınız. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız yüzünden, arkadaş konusunda seçici oluyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI