• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.01.2021, 00:00

KOÇ: KİŞİLİĞİNİZLE sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Kafanızın karışık olsa da çalıştığınız kişilerin iş disiplinleri sizin için çok önemli.

BOĞA: GÜVEN duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bunu sağlayacak kişilerden etkileniyorsunuz. Bugün gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz ama baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

İKİZLER: GRUP çalışmaları için uygun bir gün ve çabalarınızı çevresel faktörlerle akıl-lıca birleştirmelisiniz. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, zamanınızı sevdiklerinize ayırabilirsiniz.

YENGEÇ: BUGÜN, görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda çalışmalarınıza takdir gelecek.

ASLAN: İŞ yaşamınızda çevre iletişiminiz mükemmel. Özellikle disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak.

BAŞAK: BELLİ standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündemde. Biraz sabırlı olmalısınız.

TERAZİ: BUGÜN düşüncelerinizi toparlamalı-sınız. Bilinçaltınız karışık ve sizden bek-ledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Belli etmiyorsunuz ama her şeyi gereksiz irdeliyorsunuz.

AKREP: ENERJİNİZİ yaşama geçirmek isti-yorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalısınız. Çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için önemli. Her türlü ortamın farklı yönlerini göreceksiniz.

YAY: İSTEKLERİNİZDEN ödün vermiyor ve sonuna kadar direniyorsunuz. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullan-maktan yanasınız. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

OĞLAK: ÇEVRESEL ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden orta-ya çıkacak. Beklentilerinizin kısa süre-de gerçekleşmesi için, sabırlı davranıp değerlerinize sahip çıkıyorsunuz.

KOVA: BUGÜN kişisel olaylarınıza daha tem-kinli yaklaşmalısınız. Maddi konular-da güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi denetiminizden geçirmek istiyorsunuz. Tekliflere karşı daha temkinli olun.

BALIK: ÇEVRENİZDE istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olma-lısınız. Bugün yakınlarınızdan anlayış bekliyorsunuz. Çevrenizle aranızda geli-şen rekabet duygusuna ihtiyacınız yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA