• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.02.2024, 00:00
KOÇ: Yoğun ilişkileri seviyorsunuz. Hedeflerinizde ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Disiplininiz mükemmel bir şekilde seyrediyor. Finans konularında başarılısınız.

BOĞA: İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Çevre ilişkilerine eleştirici davranacağınız bir gün. Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için küçük olaylara tahammülünüz yok.

İKİZLER: Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerin güvenliği söz konusu olacak. Duygularınızı kolay ifade edemeyeceğiniz bir gün içindesiniz.

YENGEÇ: Karşıt Mars'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Yönetici gezegeninizin konumu, birtakım işlerinizi çevrenizle halletmeniz gerektiğini söylüyor.

ASLAN: Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz. Kısa yollarla ilgili planlarınız için gerekli tüm detayları gözden geçirmeli ve atılımlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

BAŞAK: Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız başarınızı daha da güçlendiriyor. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarınıza hız kazandıracaksınız.

TERAZİ: Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Bbaşarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda sizin farklı yaklaşımlarınız var.

AKREP: İsteklerinizi karşıya yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

YAY: Maddi istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. İstediğiniz her türlü şartları karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

OĞLAK: Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

KOVA: Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve siz de yardım etmeye çalışacaksınız.

BALIK: Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız bazı bilgi birikimlerinizden yararlanabilirsiniz. Üstün yönleri olan akıllı kişilerden hoşlandığınız için yüksek bir yaşam standartı peşindesiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA