• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ŞEBNEM BURSALI

BUNLARDAN BÜYÜK ALLAH VAR

sebnem.bursali@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.08.2016, 00:00

Türkiye son 24 saatte Van, Elazığ ve Bitlis'teki hain terör saldırılarında 14 şehit verdi, 200'ün üstünde yaralımız var. Hedef seçilen illere bakıldığında, PKK'nın bugüne kadar nüfuz edemediği yerler olması dikkat çekiyor ilk başta. Ve; yine zamanlamaya dikkat ederseniz; FETÖ ile ilgili tüm yurt genelinde operasyonların hız kazandığı ve başta en büyük finans kaynakları olmak üzere çok kritik isimlerin gözaltına alınmalarının ve tutuklanmalarının yaşandığı güne denk getiriliyor. FETÖ-PKK-PDY işbirliği, bu son olaylarla artık kesinleşmiştir. Ama, sizi temin ederim ki; bunlar bu alçakların son çırpınışları. Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla, hükümetimizle, muhalefet partilerimizle ve güvenlik güçlerimiz ve yargımızla ve elbette milletimizle topyekün bu hainlere karşı birizbütünüz.
Ve işte bundan dolayı öyle korkuyorlar ki; son kozlarını oynuyorlar. Bu yoldan dönmemeye yeminliyiz biz. Ve biliyoruz ki bunun sonunda kazanan biz olacağız, millet olacak.. Çünkü, onlardan büyük Allah var...

ŞİMDİ GÖZLER KARAARSLAN İLE ÇALIŞAN BELEDİYELERDE

FETÖ operasyonlarını ele alırken özellikle İzmir, Aydın ve Uşak'taki operasyonlara dikkat çekmek istiyorum.
İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Okan Bato'yu da ayrıca anmak isterim. Özellikle 17-25 Aralık darbe girişimlerinden sonra bu terör örgütüne yönelik operasyonlarda canını dişine katan, bu uğurda 24 saat çalışan ve FETÖ'cülere göz açtırmayan Başsavcı Vekili Bato ve onun yönlendirmesiyle operasyonları yapan emniyet güçlerimize minnettarız.

FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonları anarken; Mersin'deki FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Belediye'nin danışmanı olan Erkan Karaarslan'ı da ayrıca anmak isterim. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Başkan Vekili, Genel Sekreteri, Zabıta Müdürü, Mali İşleri Müdürü de dahil 10 kişinin FETÖ kapsamında tutuklanmasının ardından, kaçak konumunda olan ve 10 gün sonra teslim olup dün hakim karşısına çıkan Karaarslan'ın; FETÖ kapsamında tutuklanması çok önemli. Çünkü; 10 Büyükşehir Belediyesi dahil 100'ü aşkın ilçe belediyesinin de hem danışmanlığını yaptığı, hem bu belediyelerin açtığı ihaleleri bir bir kazanan hem de bütün bu belediyelerin ihaleleri gerçekleştiren para kasası durumundaki şirketlerinde (ki; buna Aydın Büyükşehir de dahil) kayınbiraderi, bacanağı, eşi, dostu, akrabası gibi isimleri yönetim kurulu başkanı veya üyesi yaparak, çok ciddi bir mali güç kazanan Karaarslan'ın, FETÖ terör örgütüne mali kaynak aktarmak ile suçlandığı ve bu yüzden yargılanmak üzere tutuklandığı bilgisi geldi. Şimdi buradan; FETÖ terör örgütü kapsamında tutuklanan Erkan Karaarslan ile profesyonel olarak çalışan ve bu kişinin kayınbiraderi, bacanağı, arkadaşını yetkili yerlere atayan tüm Belediye Başkanlarına sesleniyorum: Siz; MGK'nın Kırmızı Kitabına girmiş, 240 vatandaşımızı şehit etmiş, devlette paralel yapılanma içine girmiş FETÖ terör örgütü kapsamında tutuklanan ve kazandığı her kuruşun FETÖ terör örgütüne gidip gitmediği tartışmalı olan bu kişinin şirketleriyle çalışmaya devam edecek misiniz?

Bir sorum da devlet yetkililerine: FETÖ terör örgütüyle ilgili tutuklanan Erkan Karaarslan ile çalışan belediyelerle ilgili bir çalışma yapılacak mı?

AYDIN'IN FUAT AVNİ'LERİNİN İNİNE GİRİLDİ

Bir de son notum var birilerine: Kendisiyle ilgili yolsuzlukları, ihalelerdeki pislikleri yazan gazeteci, siyasetçi ve işadamlarına karşı, paralı ve maaşlı köpeklerine yalan ve iftira dolu düzmece bilgi ve sözde belgeleri ismi bile sahte sosyal medya hesaplarından yayınlatırken ve rüşvet alırken yakalandığı için basın kartı iptal edilen gazeteci müsveddelerinin bastığı paçavraları dağıttırırken iyiydi ama artık yolun sonuna geldiniz. Erkan Karaarslan'ın çok güvendiği ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Bilgi İşlem Daire Başkanı yaptığı Figen Şenoğlu'nun tüm bu yalan organizasyonunu yöneten Aydın'ın Fuat Avni'si olduğu ortaya çıkmıştı. Ve; Aydın'ın Fuat Avni'si kaçak ama yakalanması an meselesi. Yeni Asır olarak biz bu haberi verirken "Diğer Fuat Avni'ler de aranıyor" demiştik ve dediğimiz doğru çıktı. Dün, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Bilgi İşlem Dairesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'nden bazılarının bilgisayarlarına el konduğu bilgisi geldi. Çember daralıyor ve artık gerçekler ve alçaklar su yüzüne çıkacak, çok az kaldı. Son bir notum daha var. Aydın'da birilerinin iyice huzuru kaçacak yine bu bilgiden; Aydın Cumhuriyet eski Başsavcısı Ekrem Yiğit de dün FETÖ kapsamında gözaltına alındı. Aydın'da görev yaptığı dönemle ilgili de gerçekler ortaya çıkar mı bilinmez ama birilerinin iyice uykusunun kaçacağı kesin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA