• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sabrın sonu selamettir YUNUS KARAKAYA

Sabrın sonu selamettir

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.06.2015, 00:00
Olan veya olacak tüm zorluklara göğüs geren, telaş ve öfkeye kapılmadan başına gelen felaketlerin geçmesini bekleyen, ses çıkarmadan bunları aşma erdemi gösteren kimse, sonunda esenliğe erecektir. 7 Haziran seçimlerinin ardından ortaya çıkan siyasi tablonun ardından bazı sıkıntılar yaşandığı bir gerçek ancak biraz daha sabır... Güzel günler bizleri bekliyor.

Sorunun çözümü AK Parti- MHP birlikteliği

Seçimler sonucunda tek başına iktidar çıkmayınca ülkemizde bir koalisyon kaosu yaşanmaya başladı. Koalisyon senaryoları nedense yapıcı değil hep yıkıcı projeler üzerine yazılmış. "AK Parti olmasın da ülke elden gitsin önemli değil" şeklinde bir düşünceyle bir yere varılamayacağını bilmeniz gerekir. AK Parti olmasın ama nedense bölücü terör örgütü PKK'nin meclisteki siyasi temsilcisi HDP hükümette yer alsın. Nedense bazı MHP'liler de buna çanak tutmak istiyorlar ama kazın ayağının öyle olmadığının farkında değiller sanırım.
MHP'nin AK Parti ile koalisyon yaparsa yok olacağı şeklinde bir algı oluşturulmaya çalışılıyor ama vatanını seven Milliyetçi kardeşlerimiz sakın ola ki bu algı operasyonuna kanmasınlar. Koalisyon hükümeti olacaksa bu ancak AK Parti ve MHP arasında olmalıdır.

Aziz Kocaoğlu'na tepkiler bitmiyor

Bu arada şampiyon olan Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı'nın başarısı, sabrın sonunun selamet olduğunun bir göstergesi. Zaman zaman zorluklar yaşayan Pınar Karşıyakalı basketbolcular sabrettiler ve şampiyonluğa ulaştılar. Kendilerini tek tek tebrik ediyorum.
Diğer taraftan stat yüzünden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na kızgın olan Karşıyakalılar, şampiyonluk sonrasında da sosyal paylaşım sitelerinden tepkilerini dile getirdi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun şampiyonluk sonrasında twitter hesabından paylaştığı kutlama mesajına yorum yazan yeşil kırmızılı taraftarlar tepkilerini dile getirdiler.
İşte o tepkilere bazı örnekler:
Tolga ERGÜL @SUSKUN_TAM_35
@bskazizkocaoglu Ya Başkan'ım alemsin ya! Stat yap şu İzmir'e Stat!
Erhan Merttürk @ErhanMertturk
@bskazizkocaoglu başarı olunca hemen ortak çık yok öyle yağma! Bir gr faydan yok o kupada
Emrah türedi @TurediEmrah
@bskazizkocaoglu Fenerbahçe kongresinde oy ver. 1 tane maça bile gelme sonra tebrikler ksk. Minnet hep Piriştina için. Senden bi numara olmaz
Burak Kaya @Brkkaya4
@bskazizkocaoglu başkanım birde en azından bi maçta görseydik sizi
Funda Ç. @fundacalli
@bskazizkocaoglu sen de hep tribüne oynuyorsun az değilsin hani.
@bskazizkocaoglu Sayın başkanım biliyorum tweeti kale almayacaksınız ama karşıyakaya bir @UfukSarica15 heykeli hoş olmaz mı? En azından cadde.

Tebrikler hocam

Bizim Ece Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Otman, bütün kitap birikimini Salihli T Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na bağışladı. Cezaevine 1.200 kitap bağışlayan Otman'a cezaevi yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi.
Kitap teslim töreninde Ahmet Otman'ı Salihli Sanat Dostları üyeleri Sedat Günay, Gülgün Yalvaç, Mustafa Toga Medya, Osman Sağbaş yalnız bırakmadılar. Törene cezaevinden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Duran Yılmaz, Cezaevi Müdürü Ömer Ateş, kurum müdürleri, gardiyanlar ve açık cezaevi hükümlüleri katıldı. Bu güzel projede emeği geçenleri tebrik ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA