• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Alçak uçan yüce konar, yüce uçan alçak konar YUNUS KARAKAYA

Alçak uçan yüce konar, yüce uçan alçak konar

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.01.2016, 00:00

İnsanların toplum içindeki yerlerini tutum ve davranışları belli eder. Kimi insan vardır ki alçak gönüllüdür, büyüklük taslamaz, insanların mevkilerine göre tavır takınmaz; işte bu kimseler saygı ve sevgi görür, toplum içinde yükselir. Kimi insan da vardır kibirlidir, herkesi küçük görür, üstünlük taslar; bu insan da hiç sevilip sayılmaz, toplum içinde de iyi bir yer edinemez.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den Genel Sekreterlik görevini devralan Kamil Okyay Sındır sizce hangi tanıma uyuyor?

Tabii ki alçak gönüllü, büyüklük taslamayan kişi Kamil Okyay Sındır. Hem belediye başkan aday adaylığı döneminde, hem de milletvekili aday adaylığı sırasında bir sürü haksızlık yapıldı ama hiçbir zaman efendiliğini bozmadı partisi için çalıştı çabaladı doğru bildiği yoldan hiç ayrılmadı.

AZİZ KOCAOĞLU ÇOK ÇEKTİRDİ

Bornova'da başarılı bir belediye başkanlığı dönemi geçirmesine rağmen yeniden aday gösterilmemesine çok içerledi Kamil Hoca, ama kırgınlığını içine attı, partisi için çalıştı.

Sizlerin de bildiği gibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Kamil Hocayı "Belediye Başkanlığı yapamadı" diyerek şikayet ettiği ortaya çıktı.

Buna rağmen Kamil Okyay Sındır, efendiliğini bozmadı. "Aziz Bey saygı duyduğum bir parti büyüğümdür. Tanıdığımdan bugüne kadar kendisini rencide eden bir söz kullanmadım" diyen Sındır, "Kendisiyle ilgili gördüğüm yanlışlar olmasına rağmen sustum. Benim hakkımda soruşturma açılmasını bile istedi. Aziz Bey'in dürüstlüğüne inanıyorum. Belediye başkanının takdiri bana düşmez. Takdiri halk yapar. Ben de halkın takdirini ortaya koydum. Önseçime girdim. Vekil adayı oldum, seçildim. Başkanlığımın takdiri seçmendir, örgütümdür" açıklamasında bulunarak seviyesini gösterdi.

Aziz Kocaoğlu ve Alaattin Yüksel'in Kamil Okyay Sındır kıskançlığı son CHP Parti Meclisi'nde de devam etti. Ama yapılan tüm ayak oyunlarına rağmen Kamil Okyay Sındır, CHP'nin Genel Sekreterliği'ne kadar yükseldi. Benim esas merak ettiğim konu Aziz Bey ve Alaattin Bey şimdi Kamil Hoca'nın yüzüne nasıl bakacak.

Ege Ajans 30 yaşında

Türkiye'de üniversite bünyesinde kurulan ilk akademik haber ajansı olan Ege Ajans 30 yaşına basıyor. Ege Ajans 2 Şubat 1987'de Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde bugün Gazetecilik Bölümü Başkan Yardımcısı olan Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı tarafından kuruldu.

EGE AJANS NELER YAPIYOR?

Ege Ajans; İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerine uygulama imkanı tanıyor.

Ege Üniversitesi'nden medya kuruluşlarına sağlıklı haber akışını sağlıyor.

Ege Üniversitesi, Türkiye'nin tüm devlet ve vakıf üniversiteleri arasında üniversite haberlerinin yayınlandığı gazetelerin toplam tirajı ve erişimde 2013 ve 2014 yıllarında olduğu gibi 2015 yılında da birinci sırada yer alıyor. Türkiye lideri olan Ege Üniversitesi 2015 yılında 1 milyar 206 milyon 428 bin 653 tiraj ve 3 milyar 629 milyon 240 bin 484 erişimle birincilik kürsüsünde.

İnterpres üniversitelerin 2015 medya karnesini açıkladı. İnterpres verilerine göre Ege Üniversitesi baskı sayısı da ve erişimde birinci oldu. Nice senelere Ege Ajans. Tebrikler Oğuz Kavaklı Hocam ve ekibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA