• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
AK Parti’de ziller kimin için çalıyor YUNUS KARAKAYA

AK Parti’de ziller kimin için çalıyor

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.07.2017, 00:00

AK Parti teşkilatlarında değişim rüzgârları esiyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatlardaki değişimle ilgili ilk sinyalleri AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde vermişti. 2017 sonuna kadar AK Parti teşkilatlarında büyük bir değişim yapılacağını AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmen ilan etti.

İSTİFALARINIZI VERİN

AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı teşkilatlarında metal yorgunluğu olduğunun altını bir kez daha çizdi.
Erdoğan'ın "Belde, ilçe ve il teşkilatlarımızda yorgunluk, atalet, çözülme işaretleri gördüğümüz arkadaşlarımızın daha dinamik, gayretli, üretken, vizyoner arkadaşlarımızla nöbet değişimi yapmalarını arzu ediyoruz. Başarılı teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımız elbette görevlerine devam edeceklerdir ama genel olarak teşkilatlarımızda kapsamlı bir değişimin şart olduğunu, sanıyorum sizler de kabul edeceksiniz. 16 Nisan'dan sonra başarı ölçüsü değişti. Cumhurbaşkanlığında rahat icraat yapabilmek için mecliste güçlü çoğunluğa sahip olmamız şart. Bu bakımdan 2019 seçimleri önemli. 15 Temmuz darbesi sonrası gelişmeler 16 Nisan bize çok net mesajlar vermiştir. Seçimlerden gereken dersi çıkarmazsak 2019'da işimiz zor demektir. Değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor. Bize düşen bu çağrıya kulak vermek ve gereğini yerine getirmekti" şeklindeki mesajı alınmıştır sanırım.
Ben AK Partili Belde, ilçe ve il teşkilat başkanlarının yerine olsam, hatta meclis üyesi, belediye başkanı, milletvekillerinin yerinde olsam Reisin elini kolaylaştırmak için istifamı hemen veririm.
Zaten reis kimin iyi, kimin kötü, kimin fetöcü olduğunu biliyor. Onun için fazla direnmeye gerek yok.
O isimlerde kendini biliyor, kimse kimseyi kandırmaya kalkmasın.
Okuyucum cevap vermiş
İzmir Büyükşehir Belediyesi 'nin "İştebuyüzdenİzmir" yazıma gönderdiği açıklamayı okuyucularım pek inandırıcı bulmamış sanırım.
O açıklama ile ilgili bir mail gönderen Nazif Kocatürk şunları dile getirmiş;
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı "İştebuyüzdenİzmir" kampanyasında, sevilen sanatçıların, gazeteci ve yazarların İzmir ile ilgili duygu ve düşüncelerine yer verilmiş, İzmir'i anlatan bu çalışmaya gönüllü olarak katılmış, kimse ile ilgili herhangi bir ücret konuşulmamış, kimseden böyle bir talep gelmemiş ve kimseye herhangi bir ödeme yapılmamıştır" demiş.

YEDİK! GARGARA DA YAPTIK!

1.) Kimse ile herhangi bir ücret konuşulmamış. Kimse ile. Hangi kimse ile?
2.) Kimseden böyle bir talep gelmemiş. Kimseden. Hangi kimseden?
3.) Kimseye herhangi bir ödeme yapılmamış. Kimseye.
Hangi kimseye?
Koskoca İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yazdığı mesajda hukuki ve kesin bir ifade görüyor musunuz?
Çek nereye çekersen. Anla nasıl anlarsan. Anlamsız uzat nasıl uzatırsan.
Ha. Yukarıda bahsi geçen mesleklerdeki zat'ların İzmir'de ne kadar yaşadıklarını, Gültepe'nin, Toros'un, Kadifekale'nin, Altındağ'ın, Yeşilova'nın, Mersinli'nin, Çamdibi'nin, Tepecik'in, Yenişehir'in Yeşilyurt'un, Eski İzmir'in, Buca'nın, Çiğli'nin vb.nin keşmekeşliğini, İzmirköy'ün gelişmemiş, geri kalmış semtleri olduğunu biliyorlar mı acaba?
Buralara kaç defa gidip görmüşler? Sonra neden sadece Sözcü ve Hürriyet özellikle değil mi? Neyse.
CHP İzmir'de oyunu yine yüzde 1 artırdı.
YERSEK. İzmirli bir seçmen olarak diyorum ki ADALET AĞACA SU VERMEKTİR.
DİKENE SU VERMEK ZULÜMDÜR.
İŞTE BU YÜZDEN İZMİR.
TÜM ŞEHİT VE GAZİLERİ-
MİZİ HÜRMET VE SAYGIYLA
ANIYORUZ. 15 TEMMUZ'U
UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA