• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yalnızca kendini düşünen insan... YUNUS KARAKAYA

Yalnızca kendini düşünen insan...

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.08.2017, 00:00

Francis Bacon demiş ki, "Yalnız kendisini düşünen insan, yumurtasını pişirmek için komşunun evini yakar" Ne kadar doğru bir söz değil mi?
Bizim CHP'lilerde, sadece kendilerini ve kendi koltuklarını düşündükleri için ülkeyi yakacaklar neredeyse?
Sen git HDP'lilerle kol kola gir mezardaki şehitlerin kemiklerini sızlat.
Ülkeyi bölmek isteyen FETÖ ile işbirliği yap.
Sırf Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanı diye vatan hainleriyle kol kola gir.
Ondan sonra vatan millet edebiyatı yap.
Yemezler beyler, Türk Milleti ve ulusalcı CHP'liler sizin bu planınızı bozar benden söylemesi.

Karabağlar bizim güzel evimiz

Karabağlar'ın çalışkan Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç'u biliyorsunuzdur.
Şimdiye kadar vekaleten Karabağlar Kaymakamlığı görevinde bulunan Mehmet Sadık Tunç'un asaleti nihayet onaylandı.
Çalışmalarını takdirle takip ettiğim Sayın Tunç, mutluluğunu şu sözlerle paylaşmış:
"19 Ağustos 2017 tarihinde yayınlanan resmi gazetede KARABAĞLAR KAYMAKAMLIĞI'NA yeniden atanmış bulunmaktayım.
Bu göreve tekrar atanmam için her türlü özverisini, desteğini her zaman yanımda hissettiğim başta Karabağlarımızın değerli halkı olmak üzere İzmirimizin değerli milletvekillerine, siyasi partilerimizin değerli yöneticilerine, hepsi birbirinden kıymetli değerli muhtarlarımıza, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan STK(sivil toplum kuruluşları)lara, basın mensuplarına, dostlarıma ve sevgili aileme sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.
Göreve başladığım ilk günden itibaren tüm yurttaşlarımıza eşit adil bir şekilde devletimizin tüm imkanlarını hizmetlerini sunmaya çalıştım. Bundan sonraki süreçte de ilçemizin sorunlarını siyasi partilerimizle muhtarlarımızla kamu kurum ve kuruluşlarımızla ve STK'larla beraber hızlı bir şekilde çözmeye çalışacağız.
Bana olan desteğiniz ve güveninizin sorumluluğumu da artırdığının bilincindeyim. Karabağlar'da sizlere tekrar hizmet etmeme katkı koyan herkese sonsuz teşekkürler. Karabağlar'ı ve Karabağlar halkını çok seviyorum. Karabağlar Bizim Güzel Evimiz. Rabbim yardımcımız olsun. Yürekten sevgi ve saygılarımla."

Karacasu festival coşkusuna hazırlanıyor

Karacasu 30. Afrodisias Kültür Sanat ve Tanıtım Festivali'ne hazırlanıyor.
Bu yıl Karacasu Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ortaklaşa çalışmasıyla birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan festival, 26-27 Ağustos 2017 tarihlerinde Karacasu'da gerçekleşecek. Festival hazırlıkları ile ilgili bilgi veren Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "Karacasu'da 2 gün sürecek olan festivalimizi Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapıyoruz. Kültürel değerlerimizi tanıttığımız festivalimiz Afrodisias Antik Kentimizin dünya mirası olarak UNESCO'ya dahil olmasıyla farklı bir anlam kazandı.
Amacımız her yıl düzenlediğimiz festivalimizle hem Afrodisias'ın hem Karacasu ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak 30'uncusu düzenlenen festivalin her yıl olduğu gibi bu yıl da birlik, beraberliğin ve dostlukların pekiştiği bir festival olması temennisinde bulunan Başkan Büyükyapıcı, tarihin sanatın doğal güzelliklerin iç içe olduğu, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneğinin yaşandığı, gönülleri birleştiren festivalimize ve Dedebağ Hayrı'na tüm dostlarımızı davet ediyorum" dedi.
Başarılar Sayın Başkan Mustafa Büyükyapıcı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA