• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İradeniz kimde? YUNUS KARAKAYA

İradeniz kimde?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.07.2018, 00:00

İradeniz kimde?
Her geçen gün kan kaybeden İYİ Parti'de işler arap saçına döndü.
İP Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın yaptığı açıklama kafaları karıştırdı.
Katıldığı bir televizyon programında konuşan Aydın'ın, "CHP ve Saadet bize Abdullah Gül'ü dayattı. İrade bizde olsaydı, Millet İttifakı'nı kurmazdık" şeklindeki sözleri İP'in iradesinin kimlerde olduğu sorusunu gündeme getirdi.
Sürekli olarak FETÖ ile ilişkilendirilen Meral Akşener ve partisi İP'in ucu Pensilvanya'da mı sorusunu akıllara getirdi.
Şimdi Koray bey ve İP'lilere sormak gerek:
Siz kendi iradenizi bile kullanamazken milletin iradesine nasıl talip oluyorsunuz?

Tebrikler Zekai Başkan!

Son günlerde artan çocuk tacizleri ve kaçırmaların ardından, "Çocuk parklarına güvenlik kameraları konulsun ve düzenli olarak denetlensin" çağrılarına kulak veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve ekibini tebrik ederim.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde 19 çocuk parkına güvenlik kamerası kuruldu. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu, kameralı park sayısının 22'ye çıkarılacağını söyledi.
Balıkesir'de, çocukların daha güvenli bir şekilde oyun faaliyetlerini gerçekleştirebilmesi için hayata geçirilen 'Güvenlik kameralı çocuk parkları' projesinin tanıtımı Şehitler Parkı'nda yapıldı. Kafaoğlu, akıllı kent Balıkesir projesi için ilk adımların atıldığını belirtirken, bu projeyle artık anne ve babaların çocuklarını daha huzurlu şekilde parklarda oynatabileceklerini söyledi.
Kafaoğlu, "Bizim sorumluluğumuzda olan 22 tane parkımızı kameralarla izleyerek burada olabilecek yanlışlıkların, istismarların, çocuklara yönelik olabilecek şiddetin önüne geçme gayreti içindeyiz. Bununla ilgili projemizi başlatmıştık, devam ediyordu.
Bundan sonra da devam edecek. Parklarımızın tamamını bu şekilde kameralarla izleyerek art niyetlerin önüne geçeceğiz.
Emniyetin de işbirliğiyle bunu başaracağız.
10 parkımızda bulunan 19 çocuk oyun grubu alanının kameralarla güvenliği sağlandı" diye konuştu.

Nazilli'nin dört bir yanına dev Türk bayrakları asıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından ilçenin dört bir yanına dev Türk bayrakları asıldı.
Çobanlar, Yaylapınar, Yazırlı ve Kozdere mahallelerinde 20 metre uzunluğa sahip direk kullanılarak asılan 24 metrekare büyüklüğündeki Türk bayrakları ilçe sakinlerini gururlandırdı.
Milli değerleri yansıtan Türk bayrağının göklerde dalgalanmasından büyük onur ve gurur duyduklarını belirten Başkan Alıcık, "Çelik halatlı, uçak uyarı sistemli ve rüzgar çarklı şanlı Türk bayrağımızı göndere çektik. Diğer ülkelere nazaran bayrağımıza çok daha büyük bir tutku ve saygıyla bağlıyız. Ulusumuzun şanlı tarihini, vatan sevgimizin büyüklüğünü ve aziz şehitlerimize duyduğumuz derin sevgi ve minnetin sembolü olan bayrağımızı Nazilimizin dört bir yanında dalgalandırmanın gururunu yaşıyoruz. Milletimizin bağımsızlığını simgeleyen şanlı bayrağımızı ilelebet göklerde dalgalandıracağız" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA