• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’de dananın kuyruğu kopuyor YUNUS KARAKAYA

CHP’de dananın kuyruğu kopuyor

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.07.2018, 00:00

CHP'de her şeyin sonuna gelindiği ve her şeyin önünde sonunda sonuçlanacağı her şeyin açığa kavuşacağı, sonuca ulaşacağı gün geldi çattı.
Bir taraftan 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci, bugün saat 17.30'da tamamlanıyor.
"Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında olağanüstü kurultay talebiyle imza toplayan CHP'li muhalifler, 625 olan salt çoğunluktaki imzaya ulaştıklarını iddia etseler de Genel Merkez yöneticileri sayının çok daha aşağılarda olduğu görüşünde.
Şimdi CHP'lilerin kafalarındaki soru işaretlerine de değinelim?
Eğer kurultay için yeterli imza toplanırsa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun tavrı ne olacak?
Yeterli imza toplanmadı, o zaman Kılıçdaroğlu hangi yolu izleyecek?
Parti'de köklü değişiklikler hangi kademelerde yapılacak?

MİLLETİ Mİ KANDIRDINIZ?

Esas konu 24 Haziran'da CHP'nin neden milleti kandırmak istediği?
24 Haziran öncesinde Muharrem İnce'yi kurtarıcı olarak millete yutturmaya çalışan CHP'li dostlarımız şimdi ona söylemediğini bırakmıyor. İnce'yi yerden yere vuran CHP'lilere soruyorum: Madem o kadar kötüydü, neden Türkiye'yi ona emanet etmeye kalktınız?

ASKIDA EKMEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'askıda ekmek' çağrısının karşılık bulduğu yerlerden birisi de İzmir'in Foça ilçesi oldu. Bahçeli'nin çağrısı üzerine harekete geçen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça Belediye Meclis Üyesi Taner Acar, Foça'da 'Askıda ekmek' kampanyası başlattı.
Dar gelirli vatandaşlar için başlatılan "Hiç kimse ekmeksiz kalmasın, ihtiyacı olan askıdan alsın" kampanyası Foça'daki vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Acar, "Komşusu aç iken yatan bizden değildir hadisi bizler için en büyük kılavuz. Kadim geleneğimizde, Osmanlı'da da bu uygulama vardı.
Dar gelirli vatandaşlarımız için biz de böyle bir kampanya başlatmak istedik. Bize düşen nerede yardıma muhtaç bir vatandaşımız varsa onlara ulaşmak, yaralarını elimizden geldiğince sarmak olmalı. Birbirine yardım eden insanlardan oluşan bir toplumda ne kaos oluşur ne de başka sorun. Paylaşmak manevi huzuru da beraberinde getirir.
Bu duygu ve düşüncelerle dar gelirli tüm vatandaşlarımıza yüce Allah'tan yardım diliyorum. Bu güzel kampanyayı başlatan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye en kalbi şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA