• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Satanı satarlar YUNUS KARAKAYA

Satanı satarlar

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.08.2018, 00:00

Bir süre önce çürük "İP" dikiş tutmaz demiştim ve gelişmeler benim bu görüşümde ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gözler önüne serdi.
Baştan beri bir proje partisi olduğu gün gibi aşikar olan "İP" lime lime parçalanıyor.
Son olarak partinin kurucu üyesi ve GİK üyesi Yusuf Halaçoğlu, görevinden ve partiden istifa etti.
MHP'den istifa ederek, İP'nin kuruluşundan itibaren Genel Başkan Meral Akşener'in yanında olan Halaçoğlu, 26.
Dönem'de İP'nin Meclis'teki 5 milletvekilinden biriydi. Halaçoğlu, 24 Haziran'da yapılan seçimde partisinin listesinde milletvekili adayı olarak yer alamamıştı.
Demek ki neymiş Meral Hanım, sen Devlet Bahçeli'yi sattın, en güvendiğin isimler de seni sattı. Bu dünya etme bulma dünyasıdır bunu hiçbir zaman unutma.

AH ALAN ONMAZ AZİZ BEY!

Aziz Bey, şurası muhakkak ki, insanın yaptığı kötülük hiç kimsenin yanına kalmaz, cezasını çoklukla bu dünyada çeker. Bu dünyada görmese bile, öbür dünyada mutlaka görür. Birilerinin bedduasını alan kimse iflah olmaz, onun sonu iyi değildir, yaptıklarının cezasını mutlaka görür.
Şimdi bu da nereden çıktı diyorsunuz değil mi?
Sabah 80 yaşında yaşlı bir amcanın Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne gitmek için çile çekerken, ağzından dökülen bedduaları bir duymanızı isterdim.
Eskiden 63 numara ile tek otobüsle gittiği hastaneye, tramvay ile aktarma yapması gerektiği söylendiğinde suratındaki çaresizliği ve yardım çığlığını keşke İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ekibi de görseydi. İki büklüm olmuş beliyle karşıdan karşıya geçmeye çalışan bu amcamız, bir taraftan kaybolduğunu, diğer taraftan hastaneye nasıl ulaşacağını ve geri döneceğini bilmez halde etrafından yardım isterken, ettiği ahlar inşallah tutmaz.
Sözün özü sırf ESHOT, İZULAŞ kar etsin diye aktarma rezaletini hayata geçiren Aziz Bey, yaşlısından, hastasına, engellisinden hamile ve çocukla kadınlara kadar birçok kesimden çok "ah" alıyorsunuz.
Gün gelecek siz o makamdan ve makam aracından ineceksiniz ve halkın kullandığı ulaşım sistemini kullanmak zorunda kalacaksınız. İşte o zaman ben ne yaptım diyeceksiniz ama iş işten çoktan geçmiş olacak.

İKİSİ FARKLI FİRMA

Foça Tatil Köyü ihalesiyle ilgili bir yanlışı düzelmek istiyorum. Biliyorsunuz Foça Tatil Köyü'nün üçüncü ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri tamamlandığını. ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kazandığını yazmıştım, daha doğrusu ajanslar haberi böyle geçmişti. Oysa o ihaleyi kazanan İstanbul merkezli "ARDA GRUP"muş. Arda Grup'un dünya çapında birçok alanda hizmet veren bir kurum olduğunun altını çizmek istiyorum. Bu bağlamda Foça Tatil Köyü'nün kısa sürede hak ettiği eski günlerine döneceğinden emin olduğumu da belirtmek isterim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA