• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
AHMET VELİ OLGUNDENİZ

Bu gazete hep ilkleri başardı

ahmet.olgundeniz@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.10.2010, 00:00
Mutevaziliğimizden olsa gerek kendi yaptığımız işleri anlatıp övünmekten pek hoşlanmıyoruz ancak bazen de durup bir muhasebe yapmak kaçınılmaz hale geliyor. Son beş yıldır başında bulunma onurunu yaşadığım bu ilave farklı yayın politikası ile hep dikkatleri üzerine çekti. Haberciliğin yanı sıra "okurun işine yarayan, onda bir değişim yaratan" araştırma konuları ve uzman görüşleriyle hep faydalı ve kalıcı olmaya çalıştı.
Bu yüzdendir ki gazeteler işi bittikten sonra çöpe giderken elinizde tutuğunuz bu yayın pek çok işadamı ve yönetici tarafından arşivlenmekte ve başvuru kaynağı olarak kullanılmaktadır. İstedik ki insanlar bu gazeteyi okuduktan sonra akıllarında birşeyler kalsın yaşamlarını olumlu yönde değiştirebilecek bilgileri ceplerine koysunlar.

BAĞ KURULDU

Sadece yayınlarımızla değil son ikibuçuk yıldır düzenlediğimiz tam 24 halka açık ve tamamen ücretsiz etkinliklerimizle okurlarımızın kişisel gelişimine katkı koyduk, onlarla içiçe olduk, dertlerini dinledik, kimi zaman fırça yedik kimi zaman alkış aldık aldık. Aramızda güçlü, organik bir bağ oluşturduk. Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gözlerimizle gördük, kulaklarımızla duyduk ve ellerimizle hissettik. Yaklaşık 20 yıldır bu mesleği yapıyorum, Türkiye'de hiçbir yayın organının okurlarıyla bu kadar uzun soluklu ve güçlü bir ilişki kurduğuna veya kurabildiğine şahit olmadım. Bu bir ilkti.
Buna ek olarak şu an elinizde tutmuş olduğunuz bu gazete Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirdi. Dikkatinizi çektiğini tahmin ediyorum bir kaç haftadan bu yana Türkiye'nin ilk ve tek CV tasarım yarışmasını düzenliyoruz. Başlı başına bir sıkıntı ve stres kaynağı olan iş arama sürecini biraz daha keyifli bir hale getirmek, gittikçe sıradanlaşan CV formlarını daha renkli ve daha yaratıcı hale getirmek için kolları sıvadık. 150'ye yakın aday bize CV'lerini gönderdi. Meğer ne cevherler varmış, hayret!
Yarın, jüri üyelerimiz toplanıyor. Birinci, ikinci ve üçüncüyü belirleyeceğiz. Sonuçları da haftaiçi ana gazetede ve haftasonu da yine burada ilan edeceğiz.

TEŞEKKÜRLER
Jüri üyemiz olmayı kabul edip bu uğraşımızda bizimle beraber çalışan Lefke Üniversitesi Rektörü ve yazarımız Ahmed Bülend Göksel'e, yine yazarımız Şener Muter'e, İnci Holding İK Müdürü Başak Ertaş'a, Yaşar Holding İK Direktörü Filiz Ergin'e, Petkim İK Müdürü Hasan Kocaciğer'e, Keskinoğlu Şirketler Grubu'ndan Işıl Olut'a, İzmir Reklamcılar Derneği Başkanı Murat Türkay'a, İzmir Üniversitesi'nden Ahmet Uran'a, Yeni Asır İK Müdürü Nabi Basar'a, Tiryakiler İK Müdürü Nilay Yaman'a, Arkas Holding İK Müdürü Orkide Horasan'a, BMC İK Müdürü Serhat Sinkil'e, Özsüt İK Müdürü Zehra Arıburnu'na teşekkürü bir borç biliyorum.
Tabii ki sponsorlarımız İzmir Üniversitesi ve Bemar Kariyer Okulu Genel Müdürü Melih Kahramaner'e de yanımızda oldukları için şükranlarımızı sunuyoruz.
Bendeniz, Selin Güler, Özlem Gürlük, Güneş Sarıoğlu ve Burçay Erenay Güngüler güçlü bir ekibiz. Yepyeni projelere, heyecanla hazırlanıyoruz.
İyi haftalar dilerim.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA