• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şansımızın yardımını göreceğimiz bir gün FİLİZ ÖZKOL

Şansımızın yardımını göreceğimiz bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.12.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte gerçekleştirebileceğimiz özel bir gün. Dostlarımızla daha fazla birlikte olmak isteyeceğiz. Birçok yardım kuruluşlarında değişik misyonlarda çalışacağız ve onların aktivitelerine katılacağız. Yaşam kalitemizle ilgili sorgulamamız ortaya çıkıyor. Şansımızın bize yardım edeceği bir gün. Bütçemizi zorlayacak kadar eğlence yaşantısına kendimizi kaptırmamalı ve dostlarımızı evimizde ağırlamayı denemeliyiz. Dünyaya bakış açımızda bazı değişimler söz konusu olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Arkadaşları arasında farklı yönleri ile dikkat çekerler. Büyük bir inandırma yeteneğine sahiptirler. Dürüst, vicdan sahibi, sevdiklerine bağlı ve uysaldırlar. Onlara yaklaşmak çok zordur. Yaşamlarına herkesi almak istemezler. Seçici ve özenlidirler. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Yaşamda başaramayacakları iş yoktur. Bulundukları alana kendi damgalarını vuran marjinal ve sanatçı özellikleri vardır. Özel yaşantıları karışık olur. Aşk sorunları yüzünden duygusal çıkmazlara girebilirler. Çevre iletişimlerinde sezgileri çok güçlüdür. Derin fakat bir o kadar da pratik bir zekaya sahiptirler. Gelecek kaygıları olmadığı için, yaptıkları işten zevk almasını bilirler.

KOÇ:
Mesleğinizle ilgili yeni bir yapılanma dönemine giriyorsunuz. Disiplinli davranmak, size pozitif enerji verecek. İş motivasyonunuz çok daha verimli hale gelecek. Mantığınızın sesini dinlemelisiniz.
BOĞA:
Duygusal konularda fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmak için pratik davranmalısınız. Bugün, her türlü aktiviteye açık bir tavrınız var.
İKİZLER:
Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilir, değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden ikileme düşebilirsiniz. Maddesel nedenler sizi bulunduğunuz konuma bağlı kılabilir.
YENGEÇ:
Yakın ilişkilerinizde fazla sahiplenici davranmakla, çevrenizdeki kişilerin tepkisini üzerinize çekebilirsiniz. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.
ASLAN:
Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz.
BAŞAK:
Ay, burcunuzda olumlu ilerliyor. Bugün kendinizi daha enerjik hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Sizden yaşlı kişilerin desteğini alacaksınız.
TERAZİ:
Ailevi konularda hassas bir yapınız var. Üstelik siz yenilgiyi sevmediğiniz için, olaylara gelişigüzel bakamıyorsunuz. Sorunlardan bir parça kaçmayı denerseniz, rahatladığınızı göreceksiniz.
AKREP:
Bugün çevre koşulları sizi zorluyor. Sinirlerinizi sağlam tutmak zorundasınız. İddialı ve sosyal yönlerinizle rakip tanımıyorsunuz. Yolları kapsayan işler sayesinde yaşantınız hareketlenecek.
YAY:
Maddi konularda taleplerinizi gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz. Her yönden güçlü konuma gelmek isteyişinizin altında, kendinizi ispat etme isteği yatıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle takışmamalısınız.
OĞLAK:
Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken, çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Yakınlarınızın duygusal problemlerine çare bulmaya çalışacaksınız.
KOVA:
Bugün planlarınızı gizli tutmalı ve olayların boyutları ile ilgili düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Enerjinizin hızla depolandığını görecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
BALIK:
Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi bitirmelisiniz. Yeni tanışacağınız kişiler sizi yanıltabilir.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI