• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yay’ların ısrarcı olacağı bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yay'ların ısrarcı olacağı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.12.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Planlarımızı gizli tutmak isterken, yaşamımızla ilgili önemli kararlar alabiliriz. Sabırlı ve dayanıklı olacağımız bugün, karşılaşacağımız olaylar karşısında takınacağımız tavırlar önem kazanacak. Kişisel ilişkilerimizde mesafeli ve temkinli olmalı ve çıkarlarımızı göz ardı etmemeliyiz. Duygusal problemlerimizde sorunlar yaşayabiliriz. Kıskançlıklar söz konusu olacak. Bazı duygu kavgaları gündeme gelecek. Bugün, korkularımızla başa çıkmayı öğrenmeliyiz. İçinde bulunduğumuz şartları yeniden düşüneceğiz. Sınırlarımızı bilmek isteyebiliriz. Bazılarımız özel toplantılar için, gardrobumuza yeni kıyafetler ilave edebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Yaşamı çözmeye çalışan ilginç ve sorgulayıcı fikirleri, onları daima arayışa yöneltir. Bulunmak istedikleri ortamlara kolaylıkla adapte olurlar. İnsanlar onlarla paylaşımlarını kolaylıkla yapabilirler. Bu da onlara iyi bir prestij ve konum sağlar. Estetik yönleri çok gelişmiş olduğu için, dizayn gerektiren işlerde başarılı olurlar. Temkinli ve yaşamda güven arayan kişilerdir. Çalışkan ve sistemli yapılarıyla, bulundukları yerlerde gerekli düzeni sağlamasını iyi bilirler. Yalan söylenmesinden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden olumsuz etkilenir ve aynı kişiye ikinci bir şans vermekten sakınırlar. Doğru düşünüp sağlam karar verirler. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır. Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yapacaklardır. Aşk ilişkileri yüzünden zor günler yaşayabilirler. Beğenilme istekleri yüzünden yanlış ilişkilerin kişileri olabilirler.
KOÇ:
Karşıt düşünce içinde olanlar, sizinle takışmak için bahaneler yaratacaktır. Bugün hiçbir şeyi takmamalısınız. Sonuç nasıl olsa sizin istediğiniz gibi olacak. Geçici duygular size göre değil.
BOĞA:
Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Ay'ın konumu, mesleki çalışmalarınıza bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor.
İKİZLER
İlişkilerinizde yakın davranışlardan nefret ettiğiniz için, çevrenizdeki kişiler, sizi soğuk olarak nitelendirebilirler. Bugün aynı anda birçok zincirleme iş sizi bekliyor. Zamanınızı iyi değerlendirin.
YENGEÇ:
Beraber iş yaptığınız insanlara karşı, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.
ASLAN:
Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Yakın çevrenizle fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz. Pratik zekanız sayesinde olayları kısa sürede toparlayacaksınız.
BAŞAK:
Ay'ın konumu para evinizi etkilerken, kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. Ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. Sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz.
TERAZİ:
Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Geri plana attığınız kişiler için, suçluluk duymanıza neden yok. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman, enerjiniz güçleniyor.
AKREP:
Planladığınız işleri iyi bir örgütlemeyle başarabilirsiniz. Çevrenize de şans verin. Enerjinizin yüksek oluşu, aşk ilişkilerinizi yanlış etkileyebiliyor. Olaylara mantıklı yaklaşmalısınız.
YAY:
Yapınızın dışına çıkmaktan hoşlanmadığınız için, çevresel koşullarınız yön değiştirdiği zaman sinirli oluyorsunuz. Bugün doğrularınız konusunda ısrarcı davranacak ve kişiselliğinizi sorgulayacaksınız.
OĞLAK:
İşlerinizin yolunda gitmesi, biraz da sizin tutumunuza bağlı. Çevrenize sakin yapınızın altındaki enerjiyi hissettirmelisiniz. Teklifler karşınında bocalamak yerine size en uygun olanı seçmelisiniz.
KOVA:
Aklınıza estiği gibi davranabileceğiniz bir gününüzdesiniz. Eski olayların gündeme gelmesini istemiyorsanız, görüştüğünüz kişilerden düşüncelerinizi saklamalısınız. Engellenmek sizin tarzınız değil.
BALIK:
Bugün içinde bulunduğunuz gerçekleri etkili biçimde ifade edebileceksiniz. Duygusal konularda içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sizin özgürlük tutkunuz, partneriniz için problem teşkil ediyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA