• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karşı cinsin dikkatini üzerinize çekebilirsiniz FİLİZ ÖZKOL

Karşı cinsin dikkatini üzerinize çekebilirsiniz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Orijinal fikirlere açık bir tavır içinde olacağız. Yaratıcılığımızın engellemesini istemiyor, içimizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyoruz. Hareketli ve neşeli bir gün bizi bekliyor. Duygusal sezgilerimizde artış var. Entelektüel olaylara esnek bakarak birçoğumuz bu tür faaliyetlerin içinde olacağız. Hoş ve çekici kişiler ilgimizi çekecek. Yeni tanışacağımız insanlara karşı olumlu yaklaşacağız. Çevre ilişkilerimiz güçleniyor. İş potansiyelimizin yükselmesi ile birlikte kabımıza sığamayacağız. Güçlü kişilerden alacağımız destek, yaşadığımız iletişim sorunlarımızı çözüyor. Etkili konuşmalarımız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceğiz. Alışveriş isteğimizdeki artış nedeniyle, gereksiz şeyler satın alabileceğimiz bir gün. Dikkatli olmalı ve harcamalarımızı denetlemeliyiz. Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bugün, eve kapanmak istemeyeceğiz. Aynı anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR:

Oldukça cesaretlidirler. Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Birlikte çalıştığı kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. İnatçı yapıları oldukça belirgindir. Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri, onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için, vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar. Yaşam deneyimleri, yargı yeteneklerini geliştirmeyi öğretecektir. Özel yaşantıları karışık olur. Birçok aşk sorunu yüzünden duygusal çıkmazlara girerler. İletişimde sezgileri çok güçlüdür. Aşk ve romantizm onlar için çok önemlidir. Bazen kaprisli ve huysuz olurlar.

KOÇ:
Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Bilinçaltınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz.
BOĞA:
Güçlü mantığınız sayesinde birçok paylaşımın ortasında olacak ve sizden beklenen performansı sağlayacaksınız. Bugün çevrenize çok fazla açık davranmak istemeyebilirsiniz. Gizli düşünceler içindesiniz.
İKİZLER:
Kişisel çabalarınız sonucunda elde edeceğiniz önemli gelişmeler, motivasyonunuzu artırıyor. Bugün dost toplantılarının aranılan kişisi olacaksınız. Özel zevklerinizi için harcama yapacaksınız.
YENGEÇ:
Yapacağınız her işi önceden planlayarak yola çıkıyorsunuz. İlişkinizde kalıcı değerler peşindesiniz. Önceden aklınıza koyduğunuz bazı isteklerinizi, kendi doğrularınızla sentezleyerek başaracaksınız.
ASLAN:
Kafanız çok karışık. Değişim için uygun bir gün değil. Ani gelişecek olaylar karşısında, kendinizi savunmak zorunda kalmak istemiyorsanız, sizi engellemek isteyenlere karşı, kesin tavrınızı koymalısınız.
BAŞAK:
Ay'ın konumu, kişisel ilişkilerinizle duygusal yapınız arasında çelişkiler yaratıyor. İşlerinizle ilgili yeniliklere ihtiyacınız var ve birtakım iş bağlantıları içinde olacaksınız.
TERAZİ:
Ay, burcunuzda ilerliyor. Aşkta tutucu davranışlarınız yüzünden partnerinizle ilişkinizi zorlayabilirsiniz. Sizin isteklerinizi onun davranış biçimlerine ters düşebilir. Rutinden hemen sıkılıyorsunuz.
AKREP:
Bugün, inatçı yapınızı belirgin bir şekilde ortaya koyacaksınız. Ay'ın konumu, hırslı tarafınızı ortaya çıkarıyor. Küçük detayların üzerinde önemle durarak, sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz.
YAY:
Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Hırslı ve atılgan yönünüzü ortaya çıkarmaktan hoşlanacaksınız.
OĞLAK:
Bugün, organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Seyahat planları yapabilirsiniz.
KOVA:
Kazançlar konusunda yaşadığınız sıkıntılarınızı çevrenizin desteği ile aşabilirsiniz. Onların düşüncelerine tepki göstermek yerine, ilişkilerinizi sıcak tutmayı denemelisiniz.
BALIK:
Bugün, kendinize güveniyorsunuz. Etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Karşıt burcunuzda ilerleyen Mars'ı unutmamalı ve hata yapmamaya çalışmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA