• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Genel kurul çağrısı NECDET KESTELLİ

Genel kurul çağrısı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.01.2015, 00:00
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural'ın başka bir göreve atanmasından dolayı 31 Ocak 2015 Cumartesi günü 10.00'da Crowne Plaza Otel'de (Ankara) yapılacak olğanüstü genel kurulda çoğunluk sağlanamaz ise toplantı 01 Şubat 2015 Pazar günü 10.00'da aynı adres ve aynı gündem maddeleri ile çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Peki başkan kim olacak?
Duyuru yukarıdaki gibi. Ve tabii ki delege bilgileri, adayların yükümlülükleri, gibi detaylar... Ancak Türkiye Tenis Federasyonu epeydir başkansız. WEB sayfasına bakarsanız başkan hala Osman Tural gözüküyor. Ama O yok... Diğer isimlerin hepsi de federasyon yönetim kurulu üyesi. Ancak başkan yardımcısının ismi senelerdir belirtilmediği gibi başkanın istifasından sonra da açıklanmadı. Bu arada soruluyor: Başkanlığa kimler aday? Henüz resmi veya her hangi bir yerden (duyumlar hariç) günümüzde mevcut her türlü iletişim imkanlarına rağmen her hangi bir açıklama da göremedik. Ne isimler var, ne de programlar ortada! Bu camiaya gönülden daha fazlasını vermiş bunca tenis severe bu haksızlık, hatta bu saygısızlık reva mı sizce? Seçilmiş delegeler düşünsün diyeceğim ama içim de el vermiyor bir türlü!

GÖZLER AVUSTRALYA'DA
Tenisin güzelliği

Kadınlarda Ivanoviç ve Kvitova'nın erken elenmelerinden sonra Serena Williams, Azarenka'yı eleyen Çibulkova; Madison Keys , Radwanska'yı eleyen Wenus Williams; Panova'ya karşı çok terleyen Sharapova ile Bouchard, Makarova ve Halep çıkıyor karşımıza. Aslında hepsi de kazanabilir, çünkü buraya kadar çıktıklarına göre hepsi güçlü, bazıları yeni de olsa hepsinin de gönüllerimizde yerleri var. Fakat bu arada bir 12 saat daha geçiyor ve Nadal, Berdych'e 3 sette, Halep'te Makarova'ya 2 sette yeniliyor. Bunlar sürpriz mi? Hayır pek sanmıyorum. Tenisin bir diğer güzelliği de bu olsa gerek...

4 gün sabredeceğiz
Erkeklere bakıyoruz, dünya bir numarası Djokoviç ile Nadal'ı çok terleten ama yenilmesine rağmen tenis centilmenliğini bir kere daha tüm dünyaya haykıran Amerikalı Tim Smyczek, Dimitrov'u eleyen Murray, Roanic, pek haklarında konuşulmasa da geçen senenin şampiyonu Wavrinka ve Berdych'de var. Ayrıca Federer'i deviren Seppi'yi eleyen Avustralyalı Kyrgios, sürekli yükselen ve Ferrer'i eleyerek gelen Japon Nishikori'nin gözümüzün önünde olduklarını görüyoruz. Son gerçeği de görmek için 4 gün daha sabredelim lütfen.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA